ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ vs ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ, ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ vs ΙΒΚΟΒΙΤΣ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Ξεκίνησε, λοιπόν, αυτή η ιστορία των πλαίη-οφφ στην Α1 μπάσκετ. Και παίζουν αγγαρεία Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός για να φτάσουν στους τελικούς και να ξαναματαπαλισκοτωθούν, όπως είπαμε, μεταξύ τους. Παπαριές, λέει ο αποδυτηριάκιας. Δεν υπάρχει φέτος κανένας τελικός Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός και τούμπαλιν. Ενας είναι ο τελικός: Ομπράντοβιτς-Πεδουλάκης.

Ετσι είναι. Ο αγώνες είναι Ομπράντοβιτς εναντίον Πεδουλάκη. Και όχι απ’ ευθείας, βέβαια. Δεν υπάρχει αντιπαλότητα, δηλαδή. Σύγκριση υπάρχει. Πίεση. Πρόκληση. Ειδικά για τον Πεδουλάκη. Κι όχι μόνο.

Εξηγούμαι. Πήρε το κύπελλο ο Παναθηναϊκός από τον Ολυμπιακό. Ετσι και του πάρει και το πρωτάθλημα, άντε κούνα τον μετά τον Πεδουλάκη. Το κύπελλο δεν είναι και τίποτα, όμως, πακέτο με το πρωτάθλημα, δηλαδή το νταμπλ, σε κάνει αδιαμφισβήτητο  Νο1 στην Ελλάδα. Και όσο για την Ευρωλίγκα, θα έχουν να λένε οι βαζέλες ότι μας καθάρισε η παράγκα του Μπερτομέου και πήραν την κούπα οι γάβροι επειδή δεν έπαιξαν μαζύ μας, αυτοί που όπου τους βρήκαμε, τους λιανίσαμε.

Έτσι, όμως, και το χάσει το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός, κανείς δεν θα θυμάται το κύπελλο. Και αυτό επειδή ο Ολυμπιακός του Μπαρτζώκα έχει ήδη πάρει και την Ευρωλίγκα. Και ειδικά ο Μπαρτζώκας θα έχει καθαρίσει με τη μία το δικό του ντέρμπυ, αυτό με τον Ιβκοβιτς. Και εκεί υπάρχει θέμα. Με το ευρωπαϊκό μέχρι στιγμής νικάει ο ψηλός τον Σέρβο στα σημεία. Αν πάρει και το ελληνικό, τον έβγαλε νοκ άουτ τον παππου.