ΠΟΡΝΗ Η ΜΠΑΛΛΑ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Δεν τον συμφέρει, ρε αποδυτηριάκια, τον Γουαρδιόλα που η Μπάγερν πήρε την κούπα της Ευρώπης. Το καταλαβαίνεις. Θα ξεκινήσει σε μία ομάδα με δεδομένη την αρνητική σύγκριση αν η Μπάγερν δεν καταφέρει μαζύ του να ξαναπάρει το τσάμπιονς ληγκ. Έτσι δεν είναι, ρε αποδυτηριάκια; Άρα, τον συμφέρει να σαμποτάρει τη γερμανική ομάδα στην κόντρα της με την Μπαρτσελώνα, για δύο λόγους.

Πρώτον, για να τα έχει καλά με την παληά του ομάδα, δηλαδή να παραμένει ανοικτή η πόρτα επιστροφής του στην Μπαρτσελώνα. Και, δεύτερον, μη θεωρηθεί κατώτερος του Χάινκες, αν δεν επαναλάβει την επιτυχία του 2013. Δεν είναι λογικά αυτά που λέω, αποδυτηριάκια;

Λογικότατα. Και ελληνικότατα. Οι Μπέκενμπαουερ, Ρούμενιγκε και όλο το επιτελείο που κουμαντάρει τις τύχες της Μπάγερν τα βλέπουν αλλοιώς. Δεν είναι μαλάκες να κρίνουν τον Χάινκες, τον Γουαρδιόλα, τον κάθε προπονητή από μία φάση. Τι είναι, ρε, το ποδόσφαιρο, παρά μία φάση. Αν μία κεφαλιά π.χ. πήγε δοκάρι ή, το έγλυψε και μπήκε μέσα. Μία φάση σου δίνει τη νίκη, το κύπελλο, το πρωτάθλημα.

Φίλε, το ποδόσφαιρο είναι μπίζνες. Και θέλουμε τον μάστορα για να κονομάμε, είτε μας κάνει τη χάρη μία κωλοφάση, είτε όχι. Αν το καταλαβαίνεις.

 Διαβάστε ακόμα:

Ασχετος ο πατριωτισμός του Γουαρδιόλα