ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ, ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ!

ΠΗΓΗ: Intime
 

Καταδικασμένος ο Άρης. Βαρειά κουβέντα, αλλά δεν κωλώνω να τον αμολύσω. Είπαμε. Ή, μιλάμε και λέμε αυτά που πρέπει να πούμε ή, μιλάμε με πλαστικά λόγια, με τσικλόφουσκες του αέρα.

Ο Άρης έφθασε στον πάτο, απλά γλύτωσε σ'αυτή τη φάση τον υποβιβασμό, άσε το πως, και είναι καταχρεωμένος. Και ψάχνει τη σωτηρία με... εκλογές. Η καταδίκη. Έτσι λέει ο αποδυτηριάκιας. Σεβαστή η άλλη άποψη. Νικητής των εκλογών ο κύριος Δημήτρης Ηλιάδης. Όχι σωτήρας του Άρη. Καμμία σχέση η νίκη στις εκλογές, η προτίμηση στον Ηλιάδη και η ήττα του Λάμπρου Σκόρδα, με το αν η ΠΑΕ θα ξαναγίνει Άρης. Να συνεννοούμεθα.

Παρακάτω. Προσοχή! Η πρώτη λέξη που βγήκε από το στόμα του Ηλιάδη με το 65% ήταν “Σύμπνοια”. Αυτό είπε ο νικητής που φιλοδοξεί να γίνει και σωτήρας. Ότι ο μέγας Άρης έχει ανάγκη από σύμπνοια. Δεν θα τη βρει ποτέ, λέει ο αποδυτηριάκιας τη σύμπνοια και την ομόνοια. Δεν το λέω εγώ. Η Ιστορία του Άρη το λέει αυτό.

Ο δε Σκόρδας, ο ομορφάντρας, ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Ηλιάδη. Έλα! Ο Λάμπρος θα τον πολεμήσει τον Ηλιάδη. Ασφαλώς για το καλό του Άρη.