ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΑ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ

ΠΗΓΗ: FOSPHOTOS
 

Ένας γράφει κάτι, αληθινό ή, ψεύτικο και βγαίνει επιτόπου στη γύρα το πράμα, διότι το παραλαμβάνουν οι άλλοι καρμπονάροντας το. Μιλάμε ότι δεν υπάρχουν ειδήσεις, αλλά καρμπόν παντού. Ο Μελισσανίδης, λέει, βρέθηκε στο Ζάππειο με τον Σαμαρά και του είπε "Φτιάχνω γήπεδο και παίρνω το πρωτάθλημα".

Είναι δυνατόν να το είπε αυτό ο Μελισσανίδης; Τον γνωρίζει τον επιχειρηματία ο πρωθυπουργός. Και τον γνωρίζει πολύ καλά, μάλιστα εδώ και πολλά χρόνια. Είναι, δηλαδή, δυνατόν να συναντώνται οι δυο τους δημοσίως και ο ένας να λέει στον άλλον “Καλημέρα σας, να σας συστηθώ, λέγομαι Μελισσανίδης Δημήτριος...”; Το ίδιο και ο Σαμαράς: “Χαίρω πολύ, κύριε Μελισσανίδη, δεν σας γνώριζα, κι εγώ είμαι ο πρωθυπουργός...”.

Τι θέλω να πω; Όχι μόνον ο Σαμαράς, όλοι όσοι γνωρίζουν τον Μελισσανίδη το περιμένουν. Ποιο; Όχι ότι θα πάρει το πρωτάθλημα με τη μία, με την πρώτη του χρονιά στην σούπερ λίγκα, όταν επανέλθει η ΑΕΚ. Ξέρουν και το άλλο. Ότι δεν πρόκειται να χάσει πρωτάθλημα η ΑΕΚ με Μελισσανίδη. Θα είναι απίθανο να συμβεί αυτό.