Η ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΣΧΕΣΗ ΤΖΙΓΓΕΡ-ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Μαγκιά. Από το πουθενά έγινε επικυρίαρχος στον Παναθηναϊκό ο Αλαφούζος. Η ντροπή του Παναθηναϊκού, για να κάνουμε ταμείο. Ο Μαρινάκης ξηλώθηκε κανονικά τα φράγκα του στον Κόκκαλη για να πάρει την ομάδα. Άλλο ότι, τελικά, δεν έδωσε όλα όσα είχε συμφωνήσει. Δεν μας ενδιαφέρει αυτό. Και ο Κόκκαλης, άλλωστε, τα ξέχασε αυτά που του χρωστάει η Βαγγέλα.

Από το πουθενά, δηλαδή χωρίς να βάλει μία, έγινε πρόεδρος, κανονικό αφεντικό, ο Ψωμιάδης στην ΑΕΚ, ο Ζαγοράκης στον ΠΑΟΚ. Όπως και ο Ντέμης Νικολαϊδης στην ΑΕΚ.

Μαγκιά αυτή, ε; Πρώτη μούρη σε μία μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο Παναθηναϊκός, αυτός που βρήκε την πόρτα ανοικτή και μπήκε μέσα. Ο Αλαφούζος. Τι σχέση έχει με τον “πρώην” μεγαλομέτοχο Τζίγγερ Βαρδινογιάννη; Εδώ σε θέλω.

Είναι ντροπή για τον Παναθηναϊκό να φθάνει στα όρια της χρεοκοπίας και να καθίσταται έρμαιο του όποιου πιθανότατα τυχοδιώκτη, του οποίου σωτήρα, στο φινάλε εντελώς ανεύθυνου. Ντροπή του Ολυμπιακού να πέφτει στα χέρια του Σαλιαρέλη. Ντροπή της ΑΕΚ να περιμένει το φως το αληθινό από κάποιον Τσάκα, όχι αυτόν που περίμενε ο Παναθηναϊκός. Η ΑΕΚ ήταν για μήνες στο περίμενε από κάποιον κύριο Βιντιάδη.

Ο Βαρδινογιάννης, όπως εύστοχα είπε ο Αλαφούζος, παρκάρισε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών σε κάποιον δικηγόρο και απεσύρθη της σκηνής. Μήπως παίζει κάποιο κόλπο; Όλα είναι πιθανά. Όλα παίζουν. Είναι δυνατόν ο Αλαφούζος να βρέθηκε με το κλειδί στο χέρι στον Παναθηναϊκό των Βαρδινογιάννηδων χωρίς προηγουμένως να τα “είπε” και να τα βρήκε με τον Τζίγγερ; Όλα παίζουν. Και ό,τι να είχε παίξει, λέει και υπογράφει ο αποδυτηριάκιας, σήμερα δεν ισχύει.

Ποιος είναι ο Αλαφούζος; Δεν είναι λαμόγιο. Κάποιο αρπακτικό. Εφοπλιστής είναι, καναλάρχης. Άρα; Ό,τι κι αν “συζήτησε”, δεν λέω συμφώνησε, με τον Βαρδινογιάννη δεν συμπεριλαμβάνει δέσμευση. Του Αλαφούζου δέσμευση. Γι'αυτό και σήμερα ο Αλαφούζος λέει το όνομα Βαρδινογιάννης και φτύνει σκουληκιασμένα κουκιά. Και δεν αισθάνεται καμμία υποχρέωση σε κανέναν Βαρδινογιάννη. Γι'αυτό θα φάει το κεφάλι του.

Διαβάστε ακόμα:

Στο μνημόνιο μπήκε πιο βαθεια ο Παναθηναϊκός

Η απάτη της πολυμετοχικότητας στον Παναθηναϊκό

Για να μην τους κάνει έξωση από την Παιανία

Κορωπί άλλο ένα μαγικό του Αλαφού

Πάει για δέκα ο Τζίγγερ απο Βγενό