ΜΕ ΣΥΣΤΑΣΗ ΓΙΑΤΡΟΥ Η ΠΟΥΡΑΚΛΑ ΓΙΑ ΦΑΡΜΑΚΟ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Τα είπαμε. Δεν θα γίνει ποτέ η δίκη του Μάκη Ψωμιάδη για τα εκατομμύρια που του ζητάει η ΑΕΚ. Πάλι να τα ξαναλέμε; Γράψανε ότι αυτή τη φορά, δηλαδή την αμέσως προηγούμενη φορά που βρέθηκε στο δικαστήριο ο Ψωμιάδης για την ίδια υπόθεση, ότι σ'αυτή τη δόση δεν έγινε νέα αναβολή, αλλά διακοπή της δίκης. Και ο αποδυτηριάκιας τους έπαιρνε στο ψιλό.

Και τι έγινε, τελικά στη... συνέχεια της δίκης που δεν είχε αναβληθεί; Αναβλήθηκε η εκδίκαση της συζήτησης. Τζάμπα πήγαν στην Ευελπίδων ο κύριος Ντέμης και ο κύριος Γρανίτσας. Για να κάνουμε ένα διάλειμμα και επανερχόμαστε μετά τις διαφημίσεις...

Ο Γρανίτσας δεν θα πάει ποτέ κατηγορούμενος σε κανένα δικαστήριο επειδή είχε γκρεμίσει το γήπεδο της ΑΕΚ με την προοπτική ότι ΘΑ το ξανακτίσει. Να θυμίσω και μία λεπτομέρεια που καταδεικνύει πόσο υπεύθυνα και αξιόπιστα διοικούνταν η ΑΕΚ από τις αεκάρες.

Δίνει η ΑΕΚ το προγραμματισμένο έσχατο ματς στο γήπεδο της Φιλαδέλφειας και οι αεκτζήδες μπουκάρουν μέσα και ο καθένας γιασουβενίρ αρπάζει ό,τι βρίσκει, από κομμάτια από τα δοκάρια, τα δίχτυα μέχρι και μπετά αναμνηστικά. Τελικά, είχε γίνει λάθος! Η ΑΕΚ ξανάπαιξε στο γήπεδο, το οποίο τελικά γκρεμίστηκε.

Ούτε ο Ντέμης Νικολαϊδης θα κάτσει ποτέ κατηγορούμενος για το πώς διαχειρίσθηκε επί 3,5 χρόνια την ΑΕΚ σε επίπεδο οικονομικό, διοικητικό, αγωνιστικό. Ο κακός του έργου είναι ο Ψωμιάδης. Δεν λέω ότι δεν είναι. Άλλο λέω. Ότι η δίκη του δεν θα γίνει ποτέ. Και ο πρόεδρος του δικαστηρίου σήμερα που ήθελε να την κάνει τη δίκη και διαμαρτυρόταν για τα εμπόδια που έβαζε η πλευρά Ψωμιάδη, το ήξερε, λέω εγώ, ότι η δίκη δεν θα ολοκληρωνόταν.

Κάτι τελευταίο: Μετά από χρόνια ο Ψωμιάδης τρώει τελικά την καμπάνα των 12 χρόνων μετά τη μήνυση του αεκτζή Κώστα Λαλιώτη και αντί να τον χώσουν κατ'ευθείαν στο σιδεράδικο, στη φυλακή, τον πήγαν σε μία κλινική διότι είχε πρόβλημα υγείας στο λάρυγγα. Και από το δικαστήριο στο νοσοκομείο τον πηγαίνανε τον Ψωμιάδη με την πουράκλα στο στόμα. Ήταν το φάρμακο για το λαρύγγι του το πούρο, Αβάνας ήταν, άλλωστε.

Όχι, δεν θα γίνει ποτέ η δίκη. Ούτε στις 18 Σεπτεμβρίου που ορίστηκε.