ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ Ο ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ΙΠΠΟΤΩΝ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Τα μαντάτα έφθασαν στην ΟΥΕΦΑ. Δεν κρύβονται αυτά, άσε ότι στην Ελλάδα υπάρχουν θεσμικοί κι όχι άνθρωποι της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας ποδοσφαίρου. Λέω για τα όργια, τους αγριοτσαμπουκάδες που έγιναν στην ΕΠΟ από κάποια καλά παιδιά, εν όψει της γνωστοποίησης της απόφασης από την Επιτροπή Αδειοδότησης.

Εκτεθειμένος ο Σαρρής, ο πρόεδρος της ΕΠΟ. Όφειλε να ενημερώσει σχετικώς και διαδικαστικώς την υπερκείμενη αρχή για την ωμή βία, όπως περιορίστηκε να καταγγείλει στο εσωτερικό, όχι στο εξωτερικό, τις πρασινοφρουρίστικες συμμορίες.

Απορώ γιατί δεν πήγαν έξω από τα γραφεία της ΕΠΟ τραμπούκοι από τα Γιάννενα. Εκτός κι αν ο τραμπουκισμός των Ιωαννίνων, αλά Ιωαννιτών ιπποτών, είναι αξιοπρεπής και δίκαιος. Μήπως, δηλαδή, τα βάλουν με τον Χριστοβασίλη, που κι αυτός παρουσίασε, όπως και ο Παναθηναϊκός, φάκελλο της πλάκας ιστορία, άσε ότι και οι δύο ΠΑΕ ήταν εκπρόθεσμες.

Λίγα, λίγα επέστρεφε τα λεφτά που είχε πάρει από την εταιρεία, την ΠΑΕ ο Χριστοβασίλης. Κι αυτό δεν ήταν το μοναδικό μείον του φακέλλου του.

Η Ξάνθη. Έχει έννομο συμφέρον, όμως θα κάνει το κορόιδο ο Πανόπουλος. Δεν θα καταφύγει στην ΟΥΕΦΑ για την απόφαση της επιτροπής αδειοδότησης, ούτε στα πολιτικά δικαστήρια.