ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΟΚ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΨΥΧΑΝΑΛΥΤΗ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Πέρασε πρώτος ο ΠΑΟΚ στα πλαίη-οφ. Αυτό θα το πουν οι άσχετοι. Οι σχετικοί, οι προχωρημένοι θα συμφωνήσουν ότι ο ΠΑΟΚ είναι μία εντελώς ασόβαρη ομάδα. Αυτό έδειξε με τον πιο κραυγαλέο τρόπο ο ΠΑΟΚ στα ματσάκια των πλαίη-οφ. Ότι είναι μία ομάδα που δεν μπορείς να της έχεις εμπιστοσύνη.

Να πω το χειρώτερο που συμβαίνει στον ΠΑΟΚ, για όσους βλέπουν και πίσω από τον τοίχο. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν γνωρίζουν ποιοι είναι. Ποιες είναι οι δυνατότητές τους. Βγαίνουν στο γήπεδο και δεν ξέρουν ποιος είναι ο στόχος τους, πόσο μπορεί να ποντάρει ο ένας στον άλλον. Προβληματική κατάσταση.

Αλλόκοτη πορεία αυτός ο ΠΑΟΚ στα έξι παιχνίδια. Χάνει δύο ματς απο τον Ατρόμητο, κερδίζει δύο φορές τον Αστέρα και με τα Γιάννενα το παίζει στοιχηματζήδικα. Χάνω στο γήπεδό μου, σε κερδίζω στο γήπεδό σου.

Ασόβαρη ιστορία ο ΠΑΟΚ. Δεν βρίσκεις άκρη. Ρίχνεις τα ζάρια και ό,τι κάτσει. Κατεπειγόντως η ομάδα, από τον μεγαλομέτοχο μέχρι αυτόν που ασπρίζει τις γραμμές στην Τούμπα, θέλουν ομαδικό σέρβις. Και συνεδρίες με πτυχιούχο ψυχολόγο. Ποιο σεντόνι του τσάμπιονς ληγκ; Κατ'ευθείαν για το ντιβάνι του ψυχαναλυτή.