ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΕΜΠΑΜΠΤΖΗΔΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑΤΖΗΔΙΚΑ

 

Αυτό είναι. Το ποδόσφαιρο, κυρίες και κύριοι, είναι για να κάνουμε την πλάκα μας. Όπως το λέω. Όχι να βγάζουμε τη μαύρη ψυχή μας. Γι'αυτό σου λέω “Αυτό είναι”. Αυτό που έκανε ο Χρήστος Πανόπουλος της Ξάνθης.

Σκάνδαλο που αδειοδοτήθηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Παναθηναϊκός. Σκανδαλάρα. Παίρνει άδεια μία ΠΑΕ όταν είναι νοικοκυρεμένη στα οικονομικά. Στα οικονομικά της δεδομένα. Στις οικονομικές δοσοληψίες της. Κι όμως! Γιάννενα και Παναθηναϊκός ανοικτοί, εκτεθειμένοι στα οικονομικά τους πήραν αδειοδότηση και η μαλακισμένη Ξάνθη, το υπόδειγμα νοικοκυροσύνης, έμεινε εκτός Ευρώπης.

Και βγαίνει ο Πανόπουλος και περιπαικτικά, ειρωνικά, χλευαστικά, σαρκαστικά λέει “Πωλούνται ή, ενοικιάζονται ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ σε καταστήματα αλιείας, κυνηγιού, όπως και σε επιλεγμένα περίπτερα, ψιλικατζήδικα. Πληροφορίες Ραν Ταν Πλαν, τηλέφωνο τάδε”.

Και αργότερα ο μεγαλομέτοχος της Ξάνθης, μανιώδης κυνηγός αγριογούρουνων, ξανακτύπησε με δήλωσή του σε ραδιόφωνο: “Ξέχασα τα φαρμακεία!”. Τις αδειοδοτήσεις της ΕΠΟ σε φαρμακεία. Εγώ να προσθέσω σε βενζινάδικα, σε κεμπαμπτζήδικα, σε μπουγατσατζήδικα, σε μπαρμπουτατζήδικα, σε διοργανωτές αθλήματος του παπατζή.

Αυτό είναι. Είμαι οπαδός, είσαι οπαδός κι εγώ κάνω την πλάκα μου με εσένα αν σε κερδίσω, κι εσύ δικαιούσαι αν χάσει η ομάδα μου να κάνεις τη δική σου πλάκα με μένα. Όχι κάτι άλλο. Όχι άλλη σύφιλη οπαδική.