ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ, ΟΧΙ ΙΕΡΟΕΞΕΤΑΣΤΕΣ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Είναι να τους λυπάσαι τους παοκτσήδες. Τι να κάνουν κι αυτοί, όταν βλέπουν τα πρωτοσέλιδα να χορεύουν γιορτινά και θριαμβευτικά. Δεν μιλάμε για μια και δυο εφημερίδες. Τους την έπεσαν κανονικά.

Πέρασε, τελικά, πρώτη η ομαδάρα τα πλαίη-οφ και πριν προβληματιστούν οι φουκαράδες οι παοκτσήδες για το πόσο ζυγίζει η ομαδίτσα τους, τα πρωτοσέλιδα έκαναν τη βρωμοδουλειά τους. Τη ζημιά, δηλαδή.

Πως, λοιπόν, να δει καθαρά ο οπαδός. Στο φινάλε οπαδός είναι, όχι καθηγητής στις πανελλαδικές για να κρίνει με ψυχραιμία την απόδοση των μαθητών. Ούτε παραμύθι φούρναρης εξεταστής σε ρηάλιτυ είναι ο οπαδός να πετάξει στην κάμερα που τον περιμένει την πονηρή ατάκα και να γράψει τηλεθέαση. Οπαδός σημαίνει ότι θα κάνει και τα στραβά μάτια. Σα την μάνα είναι που θα πει ωραίο και το κακάσχημο παιδί της.

Μιλάμε για την παοκάρα και δεν σαχλαμαρίζουμε. Οι φυλλάδες δεν σε θέλουν με σκέψη. Με περίσκεψη. Δεν έχουν κανένα δισταγμό να παρουσιάσουν στον άρρωστο το μαύρο για άσπρο. Και όσο να ’ναι μαζύ με τους αρρώστους παίρνει η μπάλλα, εννοώ το ναρκωτικό, και τους λιγώτερο αρρώστους, τους κάπως ισορροπημένους.

Οι γάβροι δεν το δέχθηκαν το κύπελλο με τον τρόπο που κέρδισε ο Ολυμπιακός τον Αστέρα. Ιστορική στιγμή για τη ξευτύλε ολέ πραγματικότητα του ποδοσφαίρου μας. Να, το πρωτοσέλιδο! Αυτό ήταν το πρωτοσέλιδο. Ποιος, όμως, να έχει τα άντερα να βγει μπροστά. Πιο μπροστά από την καφρίλα εκείνη που δεν θέλει να παραμείνει στην οπαδική αναπηρία.

Εντάξει, επιχείρηση είσαι σαν φυλλάδα, όμως αν βρεις την ευκαιρία κάνε και λίγο δημοσιογραφικό παιχνίδι. Όχι μόνο να ξεβρακώνεσαι στους Μαου-Μαου.

Παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ. Τον Σαββίδη, δηλαδή. Δεν τον έχω προγραμμένο. Δεν μας είπε ακόμα την τελευταία του λέξη. Σκληρό και αγύριστο ποντιακό κεφάλι, αλλά θέλει, δεν θέλει, αν δεν έχει αποφασίσει να πάει άψαλτος, θα κινηθεί ορθολογικά. Η μπάλλα έχει κώδικες. Δεν είναι μπουχλουμπούχλου.

 

Διαβάστε ακόμα:

Ούτε με πράσινο περνάει αυτός ο ΠΑΟΚ