Η ΚΟΝΟΜΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΘΑΡΗ ΤΗΝ ΤΡΑΠΟΥΛΑ

 

Να το λαμβάνουμε υπ' όψιν. Όλοι στην Ελλάδα πουλάνε εξυγίανση. Και ποιος απο κόμματα και ΠΑΕ δεν θέλει κάθαρση και πόλεμο στη διαφθορά, τη διαπλοκή. Όλοι, μα όλοι, ακόμα και στα κατώτερα κλιμάκια, μέχρι κάθε γωνιά του κάφριλαντ, της χώρας του κάφρου, σχίζουν τα ρούχα τους, ότι εμείς θέλουμε σπαθί το πρωτάθλημα, εμείς το παίρνουμε σπαθί, οι άλλοι, όχι εμείς, είναι οι βρώμικοι οι καταχθόνιοι.

Να το λαμβάνουμε υπ' όψιν, όμως! Ότι απ' έξω μας ενόχλησαν για τα στημένα ματς. Και μιλάμε όχι για ένα ένα και δύο. Μιλάμε για δεκάδες ματς. Και για να μη ξεχνιόμαστε, κάποιοι μπήκαν φυλακή. Κάποιοι με ιδιαίτερες παρτίδες με ομάδες κορυφής της σούπερ λιγκα.

Εσύ, σαν Ελλάδα, στο θέμα καθαρό ποδόσφαιρο είναι μόνο στο σαλιάρισμα. Και λάβε υπ' όψιν και το άλλο για να σε τελειώσω. Η ΟΥΕΦΑ, αυτή που σε πίεζε να ασχοληθείς σαν ΕΠΟ και σαν κυβέρνηση με τα στημένα παιχνίδια, δεν το έκανε επειδή είναι της Σχολής Καλογριών και των Βερσαλιών και των Βρυξελλών. Αλλά; Να το ξαναπούμε.

Οι άνθρωποι στην Ευρώπη με τη μπάλλα κάνουν μπίζνες. Και οι μπίζνες θέλουν καθαρό ποδόσφαιρο. Λόγω οικονομικών συμφερόντων, δηλαδή.

Και τώρα, πάλι απ' έξω, σε ξαναενόχλησαν. Η ΟΥΕΦΑ, λέει, ότι επεσήμανε ένα ακόμα ύποπτο ματς, Αναγέννηση Γιαννιτσών-Καλλονή 0-3. Δεν μας χέζετε, ρε ευρωνταλάρες!