Η ΑΓΡΙΑ ΜΟΝΑΞΙΑ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Αλαφούζος είναι μόνος. Έτσι γίνεται όταν έχει αναλάβει το γενικό κουμάντο. Το αφεντικό δεν θέλει δίπλα του κανέναν άλλον να διοικεί, να συνδιοικεί.

Δεν μιλάμε για τον Παναθηναϊκό. Αφορμή παίρνει ο αποδυτηριάκιας από το σκηνικό στον Παναθηναϊκό για να βγάλει τα δικά του. Δεν υπάρχει κανένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον Παναθηναϊκό και την κάθε ομάδα, ούτε κάποια υποκρύπτουσα εχθρότητα. Τι είναι αυτά, ρε.
Αρχηγός είναι σήμερα στον Παναθηναϊκό ο Αλαφούζος. Αυτός είναι, δεν υπάρχει άλλος, ούτε πλαϊνός, ούτε από πίσω. Το τοπίο έχει ξεκαθαρίσει. Άρρωστο, άλλωστε, θα ήταν αν το αφεντικό ήθελε την αβάντα, οικονομική κι όχι, από κάποιον άλλον, όσο παναθηναϊκάρα και να το έπαιζε ο άλλος. Ο όποιος άλλος.

Φωνάζουν οι οργανωμένοι να βάλουν λεφτά οι άλλοι. Ειδικά ο Βγενόπουλος, για να δείξει την αγάπη του στην ομάδα. Τι μαλακίες είναι αυτές. Την αγάπη σου δεν τη δείχνεις με τα λεφτά. Ποτέ! Τα λεφτά δείχνουν σκοπιμότητα. Ανομολόγητη. Κάτι έχει στο μυαλό του ο άλλος όταν ενισχύει οικονομικά μια ομάδα.

Στο φινάλε μιλάμε για τον Παναθηναϊκό που είναι μεγάλος, που έχει λέω ατελείωτο κόσμο από πίσω. Δεν μιλάμε για φιλανθρωπικό σωματείο. Οίκος Τυφλών. Σύλλογος Απόρων Κορασίδων. Σωματείο διάδοσης παραδοσιακών χορών.

ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ. Θέλει να ξεχάσει τον Παναθηναϊκό. Αυτή είναι η στάση του σήμερα. Δεν μπορείς να ξέρεις τι σου επιφυλάσσει το μέλλον. Ποια τούμπα της τούμπας. Λέμε ότι σήμερα δεν υπάρχει στον ορίζοντα του Βαρδινογιάννη κανένας Παναθηναϊκός.

Γι’ αυτό και ο καπετάνιος ξηγήθηκε στα ίσα στον Παναγόπουλο. Για Παιανία ένα διακόσα και χάρη σας κάνω. Συν εκατό χιλιάρικα διαρκείας, μήπως τα χρειαστώ για μπαμπλικ ρηλαίησιον.

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ. Ξεχάστε τον κι αυτόν, άσε ότι ο άνθρωπος έχει και τα προβλήματα υγείας της ηλικίας του.

ΠΑΤΕΡΑΣ. Ασφαλώς και δεν μπορεί να ξεχάσει τον Παναθηναϊκό. Μέχρι να πεθάνει η μισή ζωή του, η μισή σκέψη του θα είναι αιχμαλωτισμένη στον Παναθηναϊκό. Άστον για καβάτζα. Μια εφεδρική, μια εναλλακτική, αν χρειαστεί. Προς το παρόν ο βαρύμαγκας είναι οχυρωμένος στο κάστρο του επί της Βασιλίσσης Σοφίας.

ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ. Το μπέρδεμα. Μια χώρα τον έχει βάλει στο σημάδι. Η Κύπρος, ότι τους κατέστρεψε, ότι τους έρριξε στη θάλασσα. Τον έχουν πάει στα δικαστήρια, όχι εκείνος που έκανε μασάζ στα κατεχόμενα, αλλά η ίδια η Κυπριακή Δημοκρατία. Και του μιλάτε του Ανδρέα για Παναθηναϊκό;

Μόνος ο Αλαφούζος, λοιπόν. Κατάμονος. Κι αυτό είναι το νορμάλ. Να μην περιμένει τίποτα από καμμία παναθηναϊκάρα, όσο επώνυμη και τσεπάτη είναι. Που σημαίνει ότι ο πρόεδρος ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ το έργο στον κόσμο, για να γλυτώσει όλα όσα τον περιμένουν σε περίπτωση που η ομάδα δεν τσουλήσει.

 

Τι σημαίνει για όλες τις ΠΑΕ ιδιοκτήτης στον ΟΠΑΠ το αφεντικό της ΑΕΚ Μελισσανίδης; Τα λέει όλα ο apodytiriakias.gr