ΜΕ ΑΕΚ ΟΛΗ Η ΓΑΜΑ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΟ ΟΑΚΑ

ΠΗΓΗ: Intime
 

OAKA, Ελληνικό, Καραϊσκάκη, που λέει ο λόγος, όποια και να ήταν η έδρα της ΑΕΚ, εύκολα γίνεται η έδρα του ομίλου της στη Γάμα Εθνική. Όλου του ομίλου της. Όλων των ομάδων.

Σοβαρά μιλάω. Είσαι, δηλαδή, Δόξα Βύρωνος και υποδέχεσαι στην έδρα σου την Κυριακή την ΑΕΚ. Πού θα παίξεις; Στα νταμάρια; Να μαζέψεις 500 δικούς σου και να έρθουν 4-5.000 αεκτσήδες να μαγαρίσουν τη γειτονιά παρκάροντας όπου να ναι, φτύνοντας και ουρώντας, που λέγαμε, σε πρασιές και παρτέρια;

Τι το καλύτερο να δηλώσεις για έδρα του αγώνα το ΟΑΚΑ. Να πλακώσουν 10-15.000 αεκτσήδες, να βάλεις ένα δεκάρικο το εισιτήριο, να βγάλεις μάνι μάνι 150 χιλιαρικάκια, χώρια τα έξτρα από διαφημίσεις, τσιπς, σάμαλι, κωκ κ.ο.κ. Ετσι και πέσεις σε καμμιά καλή μέρα, να πλακώσουν 25.000, θα κάνεις Πάσχα και Χριστούγεννα μαζύ.

Και δεν τίθεται θέμα αλλοίωσης του ανταγωνισμού. Σιγά, δηλαδή, την έδρα που είναι το ΟΑΚΑ. Καλύτερα περισσότεροι αεκτζήδες και μακρυά από τον αγωνιστικό χώρο, παρά λιγώτεροι και πάνω από το κεφάλι σου, όπως θα είναι στα περισσότερα γήπεδα όπου θα κάνουν κατάληψη.

Και αν κάνουν το ίδιο οι περισσότερες ομάδες, το πρωτάθλημα θα γίνει με ίσους όρους για όλους, στο ίδιο γήπεδο. Να σωθεί η ΑΕΚ, να σωθούν κι οι άλλες ομάδες οικονομικά, να σωθεί και το ΟΑΚΑ, που θα πιάνει αράχνες, μ’ ένα ματς στις 15-20 μέρες.