ΟΙ «ΣΚΙΕΣ» ΣΚΟΤΕΙΝΙΑΖΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΝΤΟΠΙΓΚ

 

Δεν μ’ ενδιαφέρει αν είναι ντοπαρισμένοι, και ποιοι απ’ αυτούς, οι μπασκετμπωλίστες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού. Και δεν έχω καμμία διάθεση να βρίσω, να ειρωνευθώ, ακόμα και να σχολιάσω με ευπρέπεια κάποιον με την ακριβώς αντίθετη άποψη. Το μόνο που οφείλω είναι να επιχειρηματολογήσω γιατί συνειδητά αδιαφορώ αν φαρμακώνονται μπασκετμπωλίστες, χωρίς βέβαια να με καταλαμβάνει η επιθυμία να πείσω κανέναν. Να συμφωνήσει κάποιος με τη δική του θεώρηση των πραγμάτων.

Να γίνει αντιντόπιγκ είχε ζητήσει ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού κύριος Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Απαράδεκτο. Τι θέλει να πει; Ότι κάποιοι στον Ολυμπιακό ντοπάρονται;
Αυτό εννοώ. Ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού είναι καθαροί. Ανέκδοτο. Και πως το ξέρει;

Εγώ εξηγήθηκα. Ούτε ξέρω ποιος, ποιοι παίρνουν, ούτε και με νοιάζει καν. Ο Γιαννακόπουλος πώς είναι βέβαιος για τους παίκτες του Παναθηναϊκού; Επειδή δεν τους δίνει ο ίδιος το stuff. Ο παίκτης, όμως, ο επαγγελματίας, που σήμερα φοράει αυτή τη φανέλλα  κι αύριο μια άλλη φανέλλα, λέω εγώ, φτιάχνεται για πάρτη του, όχι για την ομάδα του.

Γιατί αδιαφορώ με τους ντοπαρισμένους; Αυτοί παίρνουν, όχι εγώ. Μήπως διότι παίζει ο αθέμιτος ανταγωνισμός; Ελάτε, καλέ. Αν παίρνουν οι μεν, παίρνουν και οι δε.

Ποιες σκιές; Άλλο ανέκδοτο. Ο Γιαννακόπουλος επικαλέστηκε τις «σκιές», να φύγουν οι σκιές, γι’ αυτό να γίνει ο έλεγχος αντιντόπιγκ. Λοιπόν. Οι σκιές, αν υπάρχουν, λέω εγώ, παραμένουν ακόμα κι αν αποδειχθούν αρνητικά τα δείγματα των δέκα μπασκετμπωλιστών Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού.

Το ντόπιγκ είναι σταθερά πάντα πιο μπροστά από το αντιντόπιγκ. Τουλάχιστον μέχρι σήμερα το αντιντόπιγκ υστερεί «επιστημονικά» από το ντόπιγκ.