Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Κρατάει την κάρτα και φωτογραφίζεται. “Πάρε και μη δώσεις, ξόφλησε με δόσεις”. Εντάξει, δεν είναι αυτό, αλλά φέρνει η φάση στη γκόμενα που θέλει να σου δώσει την κάρτα του σούπερ μάρκετ. Προμόσιον. Στην Παναθηναϊκή Συμμαχία δεν περισσεύουνε λεφτά για να πάρουνε κορίτσια με μίνι φούστα και βάλανε τον Σωπήλη να πει δυό κουβέντες με την κάρτα μέλους στο χέρι.
 
“Εδώ και ένα χρόνο ο Παναθηναϊκός ανήκει κυριολεκτικά στους οπαδούς του”. Πουτάνα η γλώσσα στην Ελλάδα. Το γήπεδο έχει πάρει κυριολεκτικά φωτιά, λέει ο επαγγελματίας ο δημοσιογράφος στην μέτάδοση. Βαράτε τα τηλέφωνα να πλακώσουν οι πυροσβεστικές.
 
Ωπα! Αδικία. Ο Σωπήλης που είναι και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός τη μετράει την κουβέντα του. Αυτό λανσάρει. Ότι κυβερνάει ο κόσμος. Και μάλλον πρέπει να το έχει συζητήσει και με τον Αλαφούζο, και να έχουν μασήσει το ίδιο παραμύθι.
 
Ο αποδυτηριάκιας έχει το σχόλιό του. Έτσι είναι, όντως. Ο κόσμος κάνει κουμάντο στην ΠΑΕ. Γι' αυτό δεν κώλωσε και ο Αλαφού με τον Νταμπίζα. Στις μυστικές εκλογές που έγιναν, αυτοί που του έριχναν μπινελίκια έχασαν και η σιωπηρή πλειοψηφία ψήφισε υπέρ Νταμπίζα. Παράλληλα, έριξαν στην κάλπη και Κουτρουμπή για στόπερ και είπανε να γίνει και μια υπέρβαση στα λεφτά του μπάτζετ για να έρθει ο Μπεργκ.

Απόφαση του λαού είναι όλα αυτά. Στην τελική δεν είναι μαλάκας ο άλλος να πάει να πληρώσει συνδρομή στην Παναθηναϊκή Συμμαχία και με 20, 30 ευρώ που δίνει το χρόνο να μην έχει τον έλεγχο των αποφάσεων. Το είπε και ο Σωπήλης.