ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΝΤΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΑΠΟ ΟΥΕΦΑ!

 

Κακό. Πολύ κακό αυτό που θα διαβάσετε. Έγινε σεισμός στα Γιάννενα! Χειρώτερος από κανονικό σεισμό. Σα να έκανε κάποιο έγκλημα ο ΠΑΣ, σα να είναι κατηγορούμενος για πράξη βαρύτατα εγκληματική από την ΟΥΕΦΑ έστειλαν στην ΠΑΕ ένα περίεργο, πολύ περίεργο μπουγιουρντί. Μετρημένες 67 σελίδες!!!

Δεν έχει ξαναγίνει αυτό. Ποιο; Η ΟΥΕΦΑ αγνόησε την ΕΠΟ! Οι 34 σελίδες για θέματα οικονομικά, σχετικά με το φάκελλο αδειοδότησης του ΠΑΣ Γιάννινα, και άλλες 14 σελίδες για θέματα διοικητικά, γηπεδικά, νομικά κ.α., εστάλησαν με ιταλική υπογραφή από Ελβετία, μέσα από την ΟΥΕΦΑ, κατ'ευθείαν στον ΠΑΣ και χωρίς να φθάσει ούτε αράδα στην ΕΠΟ.

Αυτό δεν έχει ξαναγίνει. Δεν πήραν πρέφα οι Κουρίδηδες της ΕΠΟ. Ο Σαρρής είναι εκτεθειμένος. Σε τίποτα δεν φταίει ο Παυσανίας. Για σιγά.

Ο εισηγητής της επιτροπής αδειοδότησης ήταν αρνητικός. Και μιλάμε για Β' βαθμό, σα να λέμε Εφετείο και Άρειο Πάγο. Και τα γεροντάκια οι δικαστές δίνουν το οκέυ. Θα τους κρατήσει η ΕΠΟ;

Δεν προκαταλαμβάνω καμμία απόφαση της ΟΥΕΦΑ. Ούτε και γνωρίζω τις προθέσεις της. Κι αυτόν τον Ιταλό που υπογράφει, δεν είναι ο επίσης Ιταλός Αντρέα Τραβέρσο, που μας προέκυψε φίρμα στην Ελλάδα. Το θέμα είναι καρπαζιά στην Ελλάδα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα όπως κλήθηκε ανταποκρίθηκε αμέσως και έστειλε την απάντησή του στην Ελβετία. Τι να πρωτομπαλώσει, όμως.