Η ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕ Ο ΝΤΟΥΣΑΝ

ΠΗΓΗ: INTIME
 

Ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς είναι ο απόλυτος αντιδημοσιογραφικός τύπος. Και να θέλει να σου μιλήσει δεν θα σου πει τίποτα. Εννοώ ότι το παλληκάρι και να «ανοιχθεί», να σου διαθέσει χρόνο μπόλικο σε μια δημοσιογραφική κουβέντα, σε μια συνέντευξη, θα είναι σα να μη σου μίλησε. Τέτοιο ξενέρωτο πράμα.

Λέμε ότι αυτός, ο τάδε, είναι δημοσιογραφικός τύπος. Σου βγάζει ειδήσεις, δηλαδή. Σου δίνει έτοιμους τίτλους. Μιλάς μαζύ του και παίρνεις ψαχνό, πράμα σπαρταριστό. Μιλάς με τον Σέρβο και ο άνθρωπος είναι «Χρόνια πολλά». Δηλαδή;

Να το κάνω ανέκδοτο. Μια φορά κι ένα καιρό ο διευθυντής της εφημερίδας έστειλε έναν νέο δημοσιογράφο να πάρει δήλωση από έναν τραγουδιστή διάσημο. Ήταν πρώτη Ιανουαρίου και ο καλλιτέχνης έδινε συναυλία.

Τρυπώνει μέχρι τα καμαρίνια ο άβγαλτος ακόμα δημοσιογράφος και καταφέρνει να φθάσει μέχρι τον έτσι. Θέλω, του λέει, να μιλήσουμε για την απόφαση σας να χωρίσετε με την τάδε, με την οποία είστε χρόνια ντουέτο στη σκηνή.

Λυπάμαι, νεαρέ μου, η στιγμή είναι ακατάλληλη, σου εύχομαι καλή χρονιά, ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος. Ο πιτσιρικάς δημοσιογράφος ξετρελλάθηκε! Έτρεξε στην εφημερίδα κατενθουσιασμένος. Ο διευθυντής τον ρώτησε αν έχει αποκλειστικότητα.

«Πήρα μεγάλη δήλωση!» λέει στον διευθυντή. Δήλωσε στην εφημερίδα μας «καλή χρονιά, ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος». Την ίδια αξία με τη βαρυσήμαντη δήλωση του τραγουδιστή έχει ό,τι σου πει και ο Μπάγεβιτς.