ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΕΦΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΟ

 

Αλαφούζος και Χριστοβασίλης έχουν λυσσάξει, μη χάσουν τα …κεκτημένα που έχουν εξασφαλίσει στην ΕΠΟ. Για να πετύχουν στο δίκαιο αγώνα τους και το στόχο τους στην ΟΥΕΦΑ έχουν επιδοθεί σε μια πέραν πάσης φαντασίας επιχείρηση.

Υπόθεση προσωπική. Πραγματικά, είναι ολοφάνερο ότι τα αφεντικά των δύο ΠΑΕ το ‘χουν πάρει προσωπικά. Εκεί που έφθασε το πράγμα δεν μπορούν να κάνουν πίσω. Να αφήσουν το πράμα στην τύχη του. Από την άλλη, αν τα καταφέρουν γίνονται «ήρωες». Οι πρώτοι μάγκες της πιάτσας.

Δίχως υπερβολή. Ποτέ άλλοτε η ΟΥΕΦΑ δεν ξανάζησε τέτοιο σκηνικό. Τέτοια επεισόδια σ’ ένα σήριαλ από το πουθενά. Κι όλα αυτά λόγω ΠΑΣ Γιάννενα και Παναθηναϊκού, που δεν το βάζουν κάτω. Που δεν ησυχάζουν με τίποτα.

Χριστοβασίλης και Αλαφούζος μ’ όλες τις δυνάμεις τους, μ’ όποιες «γνωριμίες» μπορούν να επηρεάσουν, «πολιορκούν» την ΟΥΕΦΑ, τόσο σαν όργανο, σαν υπερκείμενη αρχή, όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Επιστρατεύονται «τρίτοι» άνθρωποι, και τέταρτοι και πέμπτοι, όποιοι και όσοι είναι σε θέση να πουν ένα καλό λόγο υπέρ των δυο ΠΑΕ πριν κληρωθεί η τελική απόφαση της ΟΥΕΦΑ. Οπωσδήποτε ο Αλαφούζος υπερτερεί του Χριστοβασίλη στον τομέα των διαπροσωπικών επαφών με άτομα «ειδικού βάρους». Από τα Γιάννενα δεν έχει σταματήσει ο χαρτοπόλεμος.
Στέλνουν στην Ελβετία συνεχώς έγγραφα, «νέα στοιχεία», υπομνήματα, μέσω δικηγορικού γραφείου για να καταφέρουν τη συμμετοχή στο γιουροπα καπ και να μην πάρει τη θέση του ΠΑΣ ο Παναθηναϊκός.