ΤΟ ΓΙΑΤΑΓΑΝΙ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΔΥΝΑΜΩΝ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρακολουθεί τις εξελίξεις, αν μπορούμε να τις χαρακτηρίσουμε σαν τέτοιες, τις παρασκηνιακές κινήσεις του Παναθηναϊκού και του ΠΑΣ Γιάννενα στην ΟΥΕΦΑ. Και όπως όλοι έτσι και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έχει πάθει την πλάκα της ζωής του, χωρίς υπερβολή.

Τι γίνεται, σου λέει, η Βαγγέλα. Είναι τόσο καφενείο και η ΟΥΕΦΑ που επιτρέπει ταρζανιές και μαϊμουδιές από τις δυο ελληνικές ΠΑΕ; Υπάρχουν νόμοι ή, δεν υπάρχουν; Τις ντιρεκτίβες της η ΦΙΦΑ και η ΟΥΕΦΑ τις βγάζουν για να τις εφαρμόζουν ή, για να τις κωλομπαρεύουν;

Το χειρώτερο για τον Μαρινάκη είναι να αδειοδοτηθεί τελικά ο Αλαφούζος και η ΟΥΕΦΑ να στείλει για βρούβες τον Χριστοβασίλη. Όλα μπορούν να γίνουν. Να αποδείξει έτσι η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία ότι σε τίποτα δεν διαφέρει από την ΕΠΟ. Να αδειοδοτήσει, δηλαδή, και τις δυο ΠΑΕ παρ’ ό,τι δεν συγκεντρώνουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Όπως να απορρίψει και τις δυο ΠΑΕ, οπότε θα επωφεληθεί η Ξάνθη η οποία ούτε καν μπήκε στο παιχνίδι παρασκηνιακά.

Τι γίνεται στην περίπτωση που η ΟΥΕΦΑ αποφασίσει «ναι» στον Παναθηναϊκό και «όχι» στον ΠΑΣ Γιάννενα; Ποιος είδε την Βαγγέλα και δεν την φοβήθηκε. Κατ’ ευθείαν θα τραβήξει το επίχρυσο γιαταγάνι του ο Μαρινάκης και επιτόπου θα πάρει τρία, όχι περισσότερα απ’ ό,τι λέγεται στην πιάτσα, κεφάλια στην ΕΠΟ. Μιλάμε για τρία βαρβάτα ονόματα.

Όχι για τίποτα άλλο, αλλά επειδή ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είναι πάντα με τους αδύναμους, όχι με τους ισχυρούς. Γι’ αυτό είναι με τον ΠΑΣ Γιάννενα κι όχι τον Παναθηναϊκό.