Ο ΒΙΤΟΛΟ, Ο ΤΟΤΣΕ ΚΑΙ ΟΙ 2.000 ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Οκτώ παίκτες θέλει να σπρώξει ο Αλαφούζος για να πάρει μια κάποια ανάσα, παίξει, δεν παίξει Ευρώπη, κάνει, δεν κάνει μεταγραφές. Οκτώ ακόμη ακριβά συμβόλαια, που πριν από ένα-δύο χρόνια ήταν από τα χαμηλότερα της ΠΑΕ αλλά σήμερα είναι φωτιά και λαύρα για το άδειο ούτως ή, άλλως ταμείο της.

Βιτόλο, Μπουμσόνγκ, Κουίνσι, Βελάσκεζ, Τοτσέ, Σω, Φορναρόλι, Πίντο. Όλοι αυτοί κοστίζουν κάτι παραπάνω από 6 εκατομμύρια τον χρόνο, μαζύ με τους φόρους, όταν το μπάτζετ που έχει προϋπολογίσει ο Αλαφούζος για όλους τους παίκτες, συν προπονητές, είναι κάπου 5 εκατομμύρια – έτσι, για να καταλαβαίνετε το πρόβλημα.

Είναι, λοιπόν, και οι 8 για ξου, δεν υπολογίζονται από τον Αναστασίου, αλλά στην πραγματικότητα κανείς, ούτε ο προπονητής, ούτε ο Αλαφούζος, ούτε οι ίδιοι οι παίκτες δεν ξέρουν τι θα κάνουν. Αμα δεν βρεθούν ομάδες να τους πάρουν, τζάμπα εννοείται, αλλά με συμβόλαια κοντά σ’ αυτά που τους δίνει ο Παναθηναϊκός, θα του μείνουν αμανάτι και τρέχα γύρευε μετά πού θα βρει λεφτά για να τους πληρώσει και να βγάλει τη σαιζόν.

 Ασε που αφού θα τους κρατήσει, δεν θα έχει την πολυτέλεια να μην τους βάλει, άλλους δεν θα μπορεί να πάρει και πάει στον βρόντο και το όποιο πλάνο, οικονομικό και αγωνιστικό, διοίκησης και προπονητή για «ανανέωση» και «δημιουργία υγιούς ομάδας με νέους και Ελληνες παίκτες», μπλα μπλα μπλα.

Και εδώ πάλι θα ξαναπεί ο αποδυτηριάκιας ότι ο Παναθηναϊκός στο ποδόσφαιρο αντιμετωπίζει τα ίδια προβλήματα με την ελληνική κυβέρνηση. Ο Αλαφούζος δεν ξέρει πώς να ξεφορτωθεί 8 παίκτες και η κυβέρνηση δεν μπορεί να διώξει ούτε 2.000 δημόσιους υπάλληλους.
Χαίρετε.

Διαβάστε ακόμα:

Πανάθα όπως η Ελλάδα, γυμνή και μόνη