ΝΑ ΕΚΔΙΩΧΘΕΙ ΠΡΩΤΗ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΟΜΑΔΑ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Ωραίος ο Πανόπουλος. Πάντως αυτή τη φορά φόρεσε κοστούμι και γραβάτα πρίν πιάσει το στυλό στο χέρι για να απευθυνθεί στην ΕΠΟ. Ούτε για χαρτοπετσέτες μιλάει, ούτε για σώβρακα απλωμένα στα μανταλάκια, αναφερόμενος στον τρόπο που χαριζει η ομοσπονδία τις αδειοδοτήσεις στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Παναθηναϊκό.

"Αξιότιμε κύριε πρόεδρε…" έτσι ξεκινάει τον επίλογο του στον Σαρρή της ΕΠΟ ο μεγαλομέτοχος της Ξάνθης και καταλήγει "…Με εκτίμηση και σεβασμό". Και να πούμε τί είναι αυτό που ζητάει ο μίστερ σκόντας, που για μια φορά ακόμα είναι σωστός .

Είμαστε Ελλάδα σκέτη  ή, Ελλάδα της Ευρώπης,αναρωτιέται ο Πανόπουλος. Ε,αφού είμαστε κομμάτι της Ευρώπης δεν είναι δυνατόν μια ΠΑΕ που δεν είναι αδειοδοτημένη από την ΟΥΕΦΑ, την ευρωπαϊκή αρχή του ποδοσφαίρου, να συμμετέχει στο πρωτάθλημα. Άρα, πετάξτε έξω από τη σούπερ λίγκα Παναθηναϊκό και ΠΑΣ Γιάννινα.

Μόνο λογική έχει αυτό που θέτει ο Πανόπουλος. Όταν,μάλιστα,προτείνει να επανεξεταστούν οι φάκελλοι όλων των ΠΑΕ κι αν δεν είναι πλήρης αυτός της Ξάνθης, η ομάδα να εκδιωχθεί από το πρωτάθλημα.