ΙΣΟΒΙΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΗΓΗΤΗ ΟΠΩΣ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ

 

Ο αποδυτηριάκιας προτείνει να γίνει στην εκπομπή Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ του Κυριάκου Θωμαϊδη, η δίκη των υπευθύνων που στοίχισαν στον Παναθηναϊκό το ρεζιλίκι του στην Ελβετία. Δικό του κανάλι ο σκάυ του Αλαφούζου, δεν νομίζω να έχει αντίρρηση ο Κυριάκος.

Να διαπιστωθούν απ' αυτή την τηλεοπτική δίκη οι ένοχοι. Κι ακόμα ότι η κυρία Μπαλωμένου ήξερε τι έλεγε, δεν παραμύθιαζε τον κόσμο του Παναθηναϊκού όταν υποστήριζε με τον πιό κατηγορηματικό τρόπο ότι “Έχουμε πλήρη φάκελλο και δικαιούμεθα την αδειοδότηση”.

Να σημειώσω ότι ο Αλαφούζος έχει το δικαίωμα να ζητήσει απο την ΕΠΟ τη δημοσιοποίηση του φακέλλου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Κι αυτό δεν αντίκειται στα θεσμικά δεδομένα της ΟΥΕΦΑ.

Ο Κυριάκος Θωμαϊδης, λοιπόν, θα στήσει το πάνελ με Κούγια, Παναγόπουλο, ίσως καλέσει και τον Γόντικα, έναν-δύο απο τα γεροντάκια εφέτες της επιτροπής αδειοδότησης της ΕΠΟ, σίγουρα και τον εισηγητή Δημητρίου, αυτόν τον απρεπή κύριο που είχε αρνηθεί πεισματικά την αδειοδότηση του Παναθηναϊκού.

Αν, τελικά, αποδειχθεί στημένος ο εισηγητής απο τον σαγώνια πρόεδρο της ΔΙΚΗΣ, τότε να του ρίξει ισόβια του Δημητρίου, όπως τιμωρήθηκε ο Παπαγεωργόπουλος.