ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Συνεχίζονται οι Μεσογειακοί Αγώνες του 2013. Μπα! Μιλάς για τη διοργάνωση που είχαν κερδίσει οι Έλληνες το 2007 και την πέταξαν απο πάνω τους το 2011, όταν είχε ήδη αρχίσει να σου βάζει χέρι το μνημόνιο; Ακριβώς, λέω γι' αυτήν την περιττή, γι' αυτή την άνευ ουσιαστικού λόγου κοροϊδία που συνεχίζουν οι πονηροί να την λένε “Μεσογειακοί αγώνες” και επρόκειτο να πραγματοποιηθούν στο Βόλο και τη Λάρισα. Για να κάνουν τις αρπακτές κάποιοι, οι γνωστοί πονηροί.

Γλύτωσε η Ελλάδα από τους Μεσογειακούς, που τους φορτώθηκαν στην πλάτη τους οι Τούρκοι, τα κορόϊδα, με το σκεπτικό, να δώσουν εξετάσεις, στα παγκόσμια λαμόγια του αθλητισμού και οι ίδιοι να προπονηθούν διοργανωτικά, προκειμένου να έχουν τύχη να αναλάβουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020, στην Κωνσταντινούπολη. Τους χαλάει τη μανέστρα η πλατεία Ταξίμ, όμως.

Πέρα από αυτό. Με την γιγαντοποίηση των διεθνών αγώνων, κάτι Μεσογειακούς πρέπει να τους στέλνουν στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας, όπως τους Βαλκανικούς αγώνες στίβου, που αποτελούν την αρχαιότερη αθλητική διοργάνωση στην Ευρώπη.

Ποιοι Μεσογειακοί; Ουδείς ασχολείται. Ουδείς πήρε πρέφα ότι ξεκίνησαν από την περασμένη Πέμπτη.