ΜΑΓΚΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΛΛΟ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Τι θα κάνουν οι Αγγελόπουλοι, άμα δεν μπορούν να κρατήσουν Σπανούλη και Χάϊνς; Πάρτυ λέει ο αποδυτηριάκιας. Αυτοί μπορεί να μην το βλέπουν έτσι. Το ερώτημα είναι γιατί να το βλέπουν και αλλοιως;
 
Μια τεράστια απάτη είναι εμπορικά το μπάσκετ. Όποιος ρίχνει αβέρτα χρήμα, σε μια μαύρη τρύπα, είναι τρελλός, φιλάνθρωπος ή, ύποπτος. Άμα είσαι σοβαρός επιχειρηματίας, το σκέφτεσαι ότι με πολύ ζόρι μπορείς να πάρεις κάποια φράγκα πίσω απο το ποδόσφαιρο και αυτό άμα είσαι πολύ μαζεμένος και προσεκτικός. Στο μπάσκετ ποτέ.
 
Σκορπάνε χρήμα οι Ρώσοι και οι Τούρκοι για να πάρουνε τους δύο παικταράδες. Αν δεν τους κρατήσουνε τα αδέλφια, θα τους λένε καβούρηδες οι γάβροι; Ότι θέλουνε θα λένε. Μήπως αυτοί βάζουνε το χέρι στην τσέπη; Και άμα το βάζουνε, αυτοί που βρίζουνε, το κάνουνε για να βάλουνε μπουρλότο σε κανένα αγώνα και να κλαίνε οι Αγγελόπουλοι διπλά τα λεφτά τους.
 
Δεν υπάρχει κανονικό μπάσκετ στην Ελλάδα. Η μούρλια κάποιων ανθρώπων είναι. Δεν γουστάρουν να πληρώνουν άλλο; Καλά κάνουν. Εγώ θα πω ότι γιατρευτήκανε από την κακιά αρρώστια. Μόνο μην την πατήσουν σαν τον Δημητράκη που ξόδεψε τα τριπλάσια τελικά φέτος γιατί ψυλλιάστηκε, από νωρίς, ότι μπορεί να αρχίσει το μπινελίκι η εξέδρα.