ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟ ΤΟΥ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΣΤΟ… ΑΠΗΛΙΟΝ!

ΠΗΓΗ: Intime
 

"Ανατριχιάζω και μόνο που μου ‘ρχεται η μαύρη σκέψη", μου λέει ο άνθρωπος στα μέσα και τα έξω, βάζελος σεσημασμένος. Μου εξηγεί ο δικός σου. Μέχρι την Κυριακή ο Πανιώνιος πρέπει να αποχωρήσει από το Απήλιον, μου ψιθυρίζει με μία βαρειά απογοήτευση, την οποία αδυνατώ να αντιληφθώ.

Ποιο είναι το πρόβλημα; Άμα είναι να τελειώσει ο Πανιώνιος, θα πάρει τα μπογαλάκια του και θα πάει στην ευχή της Παναγιάς. Ο χώρος άλλαξε ιδιοκτήτη, Τσακίρης δεν υπάρχει, οι εγκαταστάσεις ανήκουν στον Παναθηναϊκό, ποιο είναι το πρόβλημα;

Ο άνθρωπος έχει πιει το αμίλητο νερό. Δεν φεύγει ο Πανιώνιος, μου κάνει περίλυπος. Μη βιάζεστε να φύγετε, τους είπαν από τον Παναθηναϊκό. Με το πάσο σας… Εμείς θα βολευτούμε μέχρι τον Σεπτέμβριο στην Παιανία. Καθάρισε ο Λουκάκος με τους Βαρδινογιάννηδες.

Κι αν, σκέπτομαι εγώ το προχωρημένο μυαλό, λέμε αν ο Παναθηναϊκός παραμείνει στην Παιανία και μετά το καλοκαίρι, γιατί να μη ζητήσει ενοίκιο ο Τζίγγερ;

Άσε αυτό, όμως. Τι να κρύβει, αν πράγματι κρύβει κάτι, αυτή η… ανωτερότητα του νέου ιδιοκτήτη του Απήλιον προς τον Πανιώνιο.