ΟΙ ΓΑΡΔΕΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΙΛΗ ΕΚΤΟΣ ΜΠΑΤΖΕΤ

 

Τελικά, ο κύριος Ιβάν Σαββίδης γίνεται μεγαλομέτοχος στον ΠΑΟΚ και όπως γνωστοποιήθηκε το περασμένο καλοκαίρι ο ιδιοκτήτης έβαλε 10 εκ. ευρώ. Παραμύθι.

Στη συνέχεια, τον Φεβρουάριο ανακοινώθηκε ότι ο Ιβάν ο Τρομερός έβαλε άλλα 15 εκ. στον ΠΑΟΚ και έχει έτοιμα ακόμα δέκα για να ξεχρεώσει την ΠΑΕ. Άλλο ένα παραμύθι. Η συντρόφισσα Γκοντσαρεβα, άμεση συνεργάτις του πατριώτη δήλωσε τις προάλλες ότι τα λεφτά που το αφεντικό της έδωσε στον ΠΑΟΚ είναι ασυνήθιστα για την εποχή. Ποια λεφτά;

Να ξέρουμε τι λέμε. Ο Σαββίδης δεν έχει δώσει ούτε ένα ευρώ στον ΠΑΟΚ. Για να κάνουμε ταμείο. Όταν λες ΠΑΟΚ τι εννοείς; Ασφαλώς τον κόσμο του. Και την Ιστορία του. Δεν εννοείς μονάχα την ανώνυμη εταιρεία.

Ούτε ένα ευρώ δεν μοίρασε στους οπαδούς του ΠΑΟΚ ο Σαββίδης. Ούτε είναι εφικτό να αγοράσει το παρελθόν της ομάδας, τους όποιους τίτλους και διακρίσεις της. Άρα, όσα λεφτά έβαλε ο Σαββίδης δεν τα έβαλε στον ΠΑΟΚ, αλλά στην προσωπική του επιχείρηση.

Θέλει να δώσει άλλα δέκα εκ. ο Σαββίδης για να ξεχρεώσει τον ΠΑΟΚ. Παραμύθι κι αυτό. Ο ΠΑΟΚ, η ιδέα ΠΑΟΚ, ο μύθος ΠΑΟΚ, το brand name ΠΑΟΚ δεν είναι χρεωμένο. Η ΠΑΕ είναι χρεωμένη. Ο δε Σαββίδης αγόρασε την εταιρεία με τα χρέη της. Αν, λοιπόν, κάνει τον διακανονισμό με την εφορία θα οφεληθεί ο ίδιος σαν μεγαλομέτοχος.

Μιλάμε για την κάθε προεδράρα της κάθε ομαδάρας. Και δεν απευθυνόμαστε στους οπαδούς λινάτσες που αισθάνονται τρισευτυχισμένοι επειδή η προεδράρα βάζει τη χερούκλα στην τσεπάρα, άσχετο αν δεν πιάνουν τόπο τα φράγκα.

Πήγε στα μπουζούκια παρέα με την κυρία Εύα Καϊλή (πρόσφατη φωτό καλοκαιρινής χαλάρωσης πέραν πολιτικών προβληματισμών απο το facebook) ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ. Και το ‘ριξε στο λουλουδοπόλεμο, στη καλλονή, την πρώην βουλευτίνα και παντοτινή παοκσού. Κι αυτά τα λεφτά που ξόδεψε στις γαρδένιες ο Ιβανόης τα υπολογίζει για πάρτη του ΠΑΟΚ η Κοντσαρεβα;

 Διαβάστε ακόμα:

Το "σχέδιο ΠΑΟΚ" στην κόντρα με τον Ολυμπιακό