ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΟΥΛΑ Η ΚΟΝΤΡΑ ΜΠΙΛΥ-ΝΤΟΥΣΑΝ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι ο υπεράνω όλων στην «ερασιτεχνική» ΑΕΚ. Το ξεκαθάρισε αυτό ο Μελισσανίδης σ’ όλους τους αεκτζήδες. Στα «στέλεχη» αεκτζήδες. Έτσι είναι. Μόνον δηλωμένοι αεκτζήδες, πρώην παίκτες που φόρεσαν την φανέλλα της ομάδας συγκροτούν το team εργασίας. Και για όλους ισχύει ό,τι πει ο Ντούσαν.

Δεν γίνεται διαφορετικά. Δεν μπορεί να λειτουργήσει ο Σέρβος αν νοιώθει την αμφισβήτηση από κάποιον υφιστάμενο. Έτσι ανατράφηκε κοντά στον πατέρα του, τοποτηρητή του Τίτο.

Και σαν προπονητής, άλλωστε, ο Μπάγεβιτς έπαιρνε επιτόπου το κεφάλι της βεντέτας που ήθελε να το σηκώσει πιο υψηλά από εκείνο του προπονητή του.

Όταν λέμε ότι όλοι σήμερα είναι υπόλογοι στον Μπάγεβιτς, βάζουμε στο λογαριασμό και τον Βασίλη Δημητριάδη. Περασμένα, ξεχασμένα; Αδιάφορο. Σημασία έχει ότι σήμερα δεν υπάρχει κανένας Αδαμίδης κι όλα εκείνα του Μπίλαρου που έκαναν άνω-κάτω τον Μπάγεβιτς δεν επαναλαμβάνονται.

Ούτε ο Μπάγεβιτς θα ξανανεχθεί τον Δημητριάδη, ούτε ο Μπίλαρος έχει περιθώρια να κάνει δικό του παιχνίδι, διότι ο μπαμπούλας έχει όνομα.