ΟΠΩΣ Ο ΝΙΝΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΙΑΣ

Πηγή: INTIME
 

Eίναι να τρελλαίνεσαι μ’ αυτήν τη μεταγραφή στην Αγγλία τον Μαυρία. Μιλάμε ότι αυτός που την κατάφερε πρέπει να ‘ναι πολύ γάτος. Ακόμα κι αν την έπαιξε τη δουλειά ο Νταμπίζας δεν αποκλείεται να έβαλε το χέρι του και κάποιος άλλος πονηρός.

Ο παίκτης έχει πρόβλημα στους κοιλιακούς. Όπως και ο Νίνης, ίδια περίπτωση,. Γι’ αυτό, άλλωστε, ο Μαυρίας δεν ακολούθησε την ομάδα στην προετοιμασία. Αποφάσισε να κάνει συντηρητική θεραπεία και να αποφύγει το νυστέρι.

Και λες. Πως τον πήρε η Σάντερλαντ. Και με τόσα λεφτά. Απίθανο. Ο Αλαφούζος, δηλαδή, στην οικονομική κατάσταση που βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, θα ήταν γκέλα να μην τον δώσει τον Μαυρία και με 500 χιλιάρικα, όχι τρία εκατομμύρια. Δώρο Θεού.

Τον κατέστρεψε τον Νίνη ο Μούνιοθ, όταν χρησιμοποιούσε τον πιτσιρικά. Το έγκλημα. Ούτε την μπάλλα μην ξανακουμπήσεις του είπε μετά του Νίνη ο Πεσεϊρο. Και τράβα να κάνεις εγχείρηση.

Έτσι και ο Μαυρίας που κακώς είχε μπει από μικρή ηλικία τόσο γρήγορα στον άγριο ανταγωνισμό. Έπαθε σύνδρομο κοιλιακών. Σύνηθες. Κι αν κάνει επέμβαση ο παίκτης θα χρειαστεί τουλάχιστον ένα τετράμηνο για να συνέλθει.

Σ’ αυτή την κατάσταση, έναν παίκτη που είναι «εκτός», που κάνει θεραπεία πήρε η Σάντερλαντ. Φοβερά πράγματα..

Διαβάστε ακόμα:

Τι να τα κάνει τα λεφτά η Λιάνα Κανέλλη