ΣΤΟ ΓΟΥΔΗ Ο ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ

Πηγή: INTIME
 

Εμεινε, λοιπόν, στη Φούλαμ ο Καραγκούνης. Κακώς, βέβαια. Κάκιστη η επιλογή του. Κανονικά έπρεπε να είναι ήδη στην Ολλανδία και να τρέχει μαζύ με τον Ρισβάνη και τον Γιαννιτσάνη και όχι τώρα ντάλα καλοκαίρι στην Κόστα Ρίκα. Να προετοιμάζεται για τη σούπερ και όχι για την πρέμιερ ληγκ. Να δηλώνει συγκινημένος με την επιστροφή του στο τριφύλλι και όχι ενθουσιασμένος από την παραμονή του στην ομάδα του Λονδίνου.
 
Τι μαλακίες είναι αυτές που κάνει κοτζάμ αρχηγός της εθνικής Ελλάδος. Δεν περιμένεις τέτοια συμπεριφορά από έναν πρωταθλητή Ευρώπης. Ούτε από έναν παίκτη που έχει φορέσει τη φανέλλα μεγάλων ομάδων, όπως η Ιντερ και η Μπενφίκα, κυρίως όμως εκείνη του Παναθηναϊκού.

Και καλά, δεν έχει τσίπα ο Καραγκούνης. Δεν νομίζω να είναι τόσο ξεδιάντροπος ώστε να θέλει και τα 500, τα 800 χιλιάρικα που λέει ο ίδιος ότι  του χρωστάει η πανάθα. Διότι τότε, τότε λέω, θα δει και αυτός πως από «σημαία» και «Γιώργαρος» και «μύθος» κλπ. κλπ., πώς θα γίνει εν μία νυκτί «δοσίλογος», «προδότης» και έτοιμος για το «Γουδή». Ναι, εκεί που θα γινότανε το πάλαι ποτέ η γηπεδάρα της ομαδάρας μας.