ΝΑ ΝΤΟΥΜΑΝΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΑΥΘΕΝΤΚΟ ΛΕΩΦΟΡΟΥ

 

Σωστός ο Αλαφούζος και το καλό να λέγεται. Που καλεί τους οπαδούς του Παναθηναικού να συμβάλλουν εθελοντικά στον καθαρισμό και την ανακαίνιση της Λεωφόρου.
Εκαστος στο είδος του και ο Αλαφούζος στον εθελοντισμό. Γιατί, δηλαδή, από το σκάυ να μαζεύει κόσμο και να τρέχουν στις Πάρνηθες και τις Πεντέλες για αναδάσωση και να μην κάνει το ίδιο με την Πανάθα;  Λεφτά δεν υπάρχουν ούτε για καθαρίστριες, έτσι και μαζευτούν για πλάκα δυο χιλιάδες βάζελοι, πιάσουν τις σκούπες και τα φαράσια, λαμπίκο θα την κάνουν τη Λεωφόρο. Οχι μόνο το γήπεδο, όλη την Αλεξάνδρας, από Πατησίων έως Κηφισίας.

Και ο σκάυς να μη μείνει μόνο στις καθαρίστριες. Επισκευές θέλει το γήπεδο. Να τους βάλει να χτίσουν, να βάψουν, να σοβατίσουν. Να κουρέψουν το χόρτο, να πάρουν όσοι θέλουν και για το σπίτι και άμα γουστάρει κανείς, να ντουμανιάζει με αυθεντικό Λεωφόρου, όχι παίξε γέλασε.

Και κάτι ακόμη. Να μη μείνει η δουλειά στη Λεωφόρο. Και το Απήλιον χρειάζεται φροντίδα. Να τους καλέσει τους εθελοντές και εκεί, να τελειώνει μια ώρα αρχύτερα το αθλητικό κέντρο.

Στο κάτω κάτω, οι χουλιγκάνοι θεωρούν δικηά τους τη Λεωφόρο και όποιο άλλο γήπεδο πάιζει η ομάδα. Ό,τι γουστάρον κανουν και λογαριασμό δεν δίνουν. Ας κάνουν και κάτι καλό και να ξέρουν πως άμα το σπάσουν καμμιά φορά, ο δικός τους ιδρώτας θα έχει πάει στράφι. Χαίρετε.