ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΧΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ;

Πηγή: INTIME
 

Τι κερδίσαμε, ρωτάω. Έγινε η κλήρωση του πρωταθλήματος και, αλήθεια, τι είναι αυτό που κληρώθηκε, αναρωτιέμαι. Το χέρι στη σακούλα, τραβάνε έναν αριθμό, έναν κλήρο. Για ποιο λόγο; Να κληρωθούν οι ομάδες. Αδιάφορο. Να κληρωθούν τα παιχνίδια. Ξανά μανά αδιάφορο.

Ποιο πρωτάθλημα και ποια κλήρωση. Παγωμένα πράγματα. Κρύα. Κρυόπλαστα. Ο μόνος πρόεδρος ομάδας που είναι φορμαρισμένος είναι ο Μελισσανίδης. Δεν κάνω πλάκα. Η ΑΕΚ είναι εκτός κόλπου, όμως φτιαγμένοι είναι μονάχα οι αεκτζήδες. Οι ολυμπιακοί; Καμμία διάθεση. Οι παναθηναϊκοί; Τελειωμένοι. Οι παοκτσήδες; Θέλουν δεν θέλουν μπαίνουν στην πρίζα. Τα αρειανά; Δεν λέω.
      
Ποια κλήρωση και ποιο πρωτάθλημα. Έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία αν θα παίξουν π.χ. ΟΦΗ – Πανιώνιος την πρώτη αγωνιστική που κληρωθήκανε κι όχι την έβδομη; Σε παρακαλώ.

Ποιο είναι το κληρωτικό ενδιαφέρον που ο Απόλλωνας δεν θα παίξει με τον Άρη την ενδέκατη αγωνιστική, αλλά στην πρεμιέρα; Εκεί έφθασε το πρωτάθλημα. Να κληρώνεται σε παγερή αδιαφορία. Και να κατακτάται με μπινελίκια.