ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πηγή: INTIME
 

Ο Πανιώνιος δεν ανήκει στο γκρουπ των λεγόμενων «μεγάλων» ομάδων, όμως για δεκαετίες ήταν μία «καθεστωτική» ομάδα. Με την έννοια ότι είχε σταθερή και μόνιμη παρουσία στο μεγάλο πρωτάθλημα, στην Α’ εθνική. Κάποτε ήρθε η σειρά του να υποβιβαστεί.

Όπως κάποτε θα υποβιβαστεί και ο Ολυμπιακός. Η Ιστορία είναι αμείλικτη. Βεβαίως υπάρχει μία σειρά. Πρώτα θα υποβιβαστεί η ΑΕΚ και μετά ο Παναθηναϊκός. Πρώτα ο Εθνικός και μετά ο Άρης.

Καμμία ομάδα δεν θα γλυτώσει. Τα γράφω αυτά διότι προκάλεσα, κάποιοι σχεδόν σοκαρίστηκαν, επειδή έγραψα ότι υποψήφιος για υποβιβασμό στο προσεχές πρωτάθλημα είναι και ο Παναθηναϊκός.

Πλησίασε και η ώρα του Παναθηναϊκού. Φάνηκε το πράμα πόσο βρωμάει από την περασμένη σαιζόν. Μία «καθεστωτική» ομάδα, όπως ήταν ο Απόλλων, ο Ηρακλής, δεν πέφτουν ξαφνικά στην Β’ εθνική. Το κακό μαντάτο το στέλνουν έγκαιρα, άλλο αν κάποιοι αρνούνται να το ερμηνεύσουν.

Όπως ήρθε ο υποβιβασμός του Άρη και του Ηρακλή, έτσι κάποτε, άγνωστο πότε, θα σημάνει και η κηδεία του ΠΑΟΚ. Αφού έπεσε η ΑΕΚ, το ξαναλέω. Κάποτε θα υποβιβαστούν και ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός.