ΓΛΥΚΟΣ Ο ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

 

Ο Παναθηναϊκός προχώρησε σε μια συμφωνία με τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ Πανιώνιο κύριο Τσακίρη, για την αγορά του Απήλιον.

Γιατί πάει από εβδομάδα σε εβδομάδα η υλοποίηση της συμφωνίας; Να το δούμε αυτό, να το μελετήσουμε το άλλο, ενώ ο Παναθηναϊκός έχει εγκατασταθεί και δουλεύουν οι ακαδημίες στους αγωνιστικούς χώρους του αθλητικού κέντρου.

Από την άλλη ο Πανιώνιος εισέπραξε τις ρήτρες του από τον Τσακίρη, τα μάζεψε και άδειασε τη γωνιά.

Καθυστερούν επίσης οι οφειλές της ΠΑΕ Παναθηναϊκός προς τρίτους. Ξένοι παίκτες έρχονται για να μεταγραφούν, δεν βλέπουν φως και φεύγουν. Στασιμότητα και στο θέμα της Λεωφόρου. Εγκαταλείφθηκε η εγκατάσταση της ΠΑΕ σε ιδιόκτητα γραφεία στο Σύνταγμα, επειδή, όπως ειπώθηκε ο μάστορας ζήτησε 250.000 ευρώ για τα σενιάρει.

Κανείς δεν γνωρίζει τι ακριβώς συμβαίνει, εκτός από τους κ.κ. Αλαφούζο, Παναγόπουλο. Μήπως, αναρωτιέμαι, η λύτρωση για τον Παναθηναϊκό θα είναι ο δρόμος που επέλεξε η ΑΕΚ;

Είναι σίγουρο ότι ο Αλαφούζος, όπως και ο κόσμος του Παναθηναϊκού, δεν θα επεδίωκαν, δεν θα ευλογούσαν τον υποβιβασμό, όσο κι αν θα ήταν γλυκός για την βαρύτητα χρεωμένη ΠΑΕ. Και σ’ αυτό, άλλωστε, βοηθάει το αδύναμο, το όχι πλήρες ρόστερ της ομάδας.

Διαβάστε ακόμα:

Καραμανλής, Παπανδρέου αν ήταν στον Παναθηναϊκό