ΠΡΩΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΙΣΤΑ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Το πρώτο με τον Σαβιόλα έχει να κάνει με τον Μαρινάκη. Ο Αργεντινός, για να μην ξεχνιόμαστε, δεν είναι μεταγραφή Μαρινάκη, είναι μεταγραφή Κόκκαλη. Και εξηγούμαι.

Η Βαγγέλα ένα κάρο μεταγραφές έχει κάνει, ένα πλοίο λεφτά έχει δώσει για να πάρει την ΠΑΕ, άλλο ότι χρωστάει κάτι ψιλά ακόμη στον Σωκράτη, αλλά μεταγραφές αεροδρομίου τύπου Ζιοβάνι, Ριβάνλτο, Καρεμπέ και σία, δεν έκανε. Είναι η πρώτη μεταγραφή που μπορεί να συγκριθεί και να σταθεί στο επίπεδο εκείνων των ακριβών και πρωτοκλασάτων που έφερνε ο Κόκκαλης.

Άλλαξε κάτι στη λογική και την τακτική του Μαρινάκη; Δεν ξέρεις ακόμη. Μπορεί, δηλαδή, να βρήκε την ευκαιρία και να τον πήρε τον Σαβιόλα, είτε μέσω του ισπανού Μίτσελ, είτε μέσω άλλου δρόμου. Μπορεί πάλι να τον έψαξε και να τον κυνήγησε για άλλους λόγους. Να σβήσει ίσως τις όποιες μουρμούρες των γάβρων, να αβαντάρει τα διαρκείας. Και να την βγει στον Σαββίδη ότι ποιος είσαι εσύ που μου κουνιέσαι, φέρε πρώτα έναν Σαβιόλα και έλα μετά να συγκρίνουμε το χουβαρνταλίκι μας.  

Δεν ξέρεις. Ολα μπορεί να έχουν παίξει ρόλο ή, και τίποτε από αυτά. Το σίγουρο είναι ότι ο Μαρινάκης μ’ αυτή την κίνηση δεν θέλει να χάσει το πρώτο τραπέζι πίστα. Και ότι θα παίξει δυνατά σε όλα τα ταμπλώ.