H ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΖΕΙ ΤΗΝ "ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ"

ΠΗΓΗ: Intime
 

Πριν δυο-τρια χρόνια έκανε εκπομπή σε κανάλι Β΄ εθνικής, όμως και σαν τηλεπαρουσιαστής Γ΄ εθνικής είχε αποκτήσει μια αναγνωρισιμότητα. Στο σουπερμάρκετ τον κυττούσε η ταμίας με επιμονή σα να ‘ναι κάτι το αξιοθέατο.

Τις προάλλες μια γριούλα τον σταμάτησε στο δρόμο να του πει πώς να λες ωραία από την τηλεόραση… Δεν την απογοήτευσε ο δικός σου την κυρία Ευλαμπία, έτσι του είχε συστηθεί, να την ενημερώσει ότι πλέον, ότι εδώ και 2-3 χρόνια τον κόψανε και δεν τα λέει ωραία από την τηλεόραση.

Μαύρη δυστυχία, σου λέω. Να ήσουν και σήμερα να μην είσαι. Να σε γνώριζαν όλοι, να σ’ έδειχναν, και σήμερα να περνάς από δίπλα τους και να είσαι για όλους αδιάφορος, εντελώς…

Οι Αμερικάνοι την λένε «υαλίτιδα» την ασθένεια που ο άλλος υποφέρει όταν έχει προσβληθεί από την στέρηση της δημοσιότητας, που του εξασφάλιζε η τηλεόραση. Φρικτή νόσος, ψυχολογικού χαρακτήρος.

Γιατί μπλέκει κάποιος σε μια ομάδα, για να έρθουμε στο θέμα μας. Η δημοσιότητα, η προβολή που του χαρίζει το προεδριλίκι είναι άπαικτη. Δεν το συζητάμε ότι η φωτογραφία του «ηγέτη» της ομάδας πρωτοσέλιδα εμφανίζεται περισσότερο απ’ εκείνη του πρωθυπουργού.

Να φύγει από την ομάδα ο δικός σου επειδή είναι μια αποτυχία; Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Ούτε με κλωτσές. Και μετά να αρχίσει να υποφέρει; Από υαλίτιδα. Ποτέ.

Ύστερα είναι και η κονόμα. Βέβαια. Η «προσωπική» κονόμα, όχι εκείνη που δίνει το ταμείο της ΠΑΕ, που ανοίγει την όρεξη της προεδρίας. Το μαύρο χρήμα που κυκλοφορεί στο εγχώριο πρωτάθλημα.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί μπλέχτηκαν Μαρινάκης και Αλαφούζος