ΤΙΣ ΜΠΙΖΝΕΣ ΤΗΣ ΟΥΕΦΑ ΑΒΑΝΤΑΡΕΙ Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΗΣ

 

Βλέπει ο άλλος κάποιες απίθανες διαιτησίες, μάλιστα σε ματς ευρωπαϊκά, και τρελλαίνεται. Είναι δυνατόν; Αγώνα που τον δείχνει ζωντανά η τηλεόραση, και τον παρακολουθεί όλη η Ευρώπη, να κάνει τόσο χοντρό λάθος το κοράκι; Να αδικεί μία ομάδα τόσο ξεδιάντροπα. Να ευνοεί μία άλλη αδιαφορώντας εντελώς για τις εντυπώσεις.

Η κουβέντα είναι για τις υποψίες του αποδυτηριάκια, ότι αν το ματς με την Σάλκε τον πάει τον ΠΑΟΚ, ο διαιτητής θα σταθεί απέναντι στην ελληνική ομάδα.

Ο Ολυμπιακός επί Κόκκαλη, όταν πια είχε στο τσεπάκι το πρωτάθλημα, προσπαθούσε κάτι να κάνει στην Ευρώπη. Δεν μπορούσε, όμως, να περάσει στον επόμενο γύρο. Κάποια χρόνια, μάλιστα εκτός έδρας, η διαιτησία έστειλε φόρα παρτίδα το «μήνυμα» ότι η ΟΥΕΦΑ τον θέλει τον Ολυμπιακό. Είσαι εμπορική ομάδα, κάνεις ακριβές μεταγραφές, λίγο σπρώξιμο θες από την Παράγκα της ΟΥΕΦΑ, και θα το έχεις.

Δεν το έκανε αυτό η ΟΥΕΦΑ για πάρτη του Ολυμπιακού. Τα συμφέροντά της φροντίζει η ΟΥΕΦΑ. Μπίζνες κάνει. Ψοφάει για ομάδες που θέλουν να διακριθούν και εκτός από τις «Τέσσερις Αδελφές», Ισπανία, Αγγλία, Ιταλία, Γερμανία. Αν είναι δυνατόν και από Ανατολική Ευρώπη, όχι απαραίτητα από Γαλλία, Ολλανδία, Σουηδία και Δανία.

Τελικά, ο Ολυμπιακός δεν «βοήθησε» την ΟΥΕΦΑ, ο πρωταθλητής Ελλάδος δεν έδειχνε ότι μπορούσε να κάνει την υπέρβαση, με συνέπεια στη συνέχεια να φάει χειρουργείο προς όφελος άλλης ευρωπαϊκής ομάδας που προτιμούσαν οι μαγαζάτορες του τσάμπιονς ληγκ.

Διαβάστε ακόμα:

Απο ποιον κινδυνεύει διαιτητικά ο ΠΑΟΚ