ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΣΑΛΚΕ ΑΝ ΗΤΑΝ «ΚΑΛΟΣ» ΣΤΟΥΣ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Πολύ ωραίος ο Χουμπ Στέφενς. Φαβορί είναι η Σάλκε, και μετά το 1-1, είπε ο Ολλανδός. Του βγάζω το καπέλο. Πολύ δυνατή δήλωση. Ο επαγγελματίας ξέρει πολύ καλά τη δουλειά του. Μιλάμε σοβαρά. Και δεν απευθυνόμεθα σε Μάου-Μάου, αλλά σε ανθρώπους που είναι οπαδοί μεν του ΠΑΟΚ, κάποιας άλλης ομάδας, αλλά διαθέτουν κάποια γραμμάρια μυαλό περισσότερο από μία σκνίπα. Λοιπόν.

Δύο στόχους έχει η δήλωση, η σοβαρή δήλωση, η δήλωση που ειπώθηκε σοβαρά, από τον προπονητή του ΠΑΟΚ. Πρώτον, να φέρει στα ίσα τους παοκτσήδες. Μην παίρνουν αέρα τα μυαλά σας, λυκόπουλα. Το 1-1 δεν λέει τίποτα, επί της ουσίας. Πέρα από το ηθικό η ισοπαλία δεν μας δίνει χειροπιαστά τίποτα άλλο. Δεν προκριθήκαμε ακόμα. Αυτό είναι το ένα.

Το άλλο είναι να περιμένει ο Χουμπ Στέφενς να «φθάσει» η δήλωσή του στην Γερμανία και ό,τι πιάσει. Δηλαδή; Να κοιμήσει την Σάλκε. Ναι μεν, ο Στέφενς είπε «Φαβορί η Σάλκε» απευθυνόμενος στους παοκτσήδες, όμως θέλει δεν θέλει το «μήνυμα» ψιλοναρκώνει την γερμανική ομάδα.

Η απόλυτη μαλακία θα ήταν, για να την αναποδογυρίσουμε στο τηγάνι την ομελέτα, αν ο Χουμπ Στέφενς έλεγε: «Τώρα είμαστε εμείς το φαβορί, θα την πηδήξουμε την Σάλκε στην Τούμπα». Πόσο καλό θα έκανε στους αντίπαλους του ΠΑΟΚ μία τέτοια τοποθέτηση του Ολλανδού!

Διαβάστε ακόμα:

Τα βήματα μετρούνται μονάχα στη βόλτα σε πάρκο