ΓΥΜΝΟΣ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο ΠΑΟΚ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Αποκλείεται ο ΠΑΟΚ, μετά την Μέταλιστ, και από την Σάλκε, μάλιστα με μία ακόμα ήττα στην Τούμπα, και Μαλακίας το Ανάγνωσμα από το «ΠΑΟΚ, μπορείς, εσύ να προκριθείς» καπάκι η δουλειά παίζει «ΠΑΟΚ, ψηλά το κεφάλι». Και γυρίζουμε σελίδα, και κυττάμε μπροστά, και άλλα τέτοια τσαχπίνικα.

Τι λέτε, ωρέ πατριώτες. Ξεχάσατε το σεντόνι του τσάμπιονς λήγκ και επιτόπου το ρίξατε αβέρτα κουβέρτα στην κουβέρτα του πρωταθλήματος.

Όχι, κύριοι. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται αυτοκριτική. Και κριτική. Όπως, κατεπειγόντως, έχει ανάγκη αναδόμησης. Αναπροσαρμογής. Αναδάσωσης. Ανακατασκευής. Εκτός και αν δεν θέλει να δει κατάμουτρα την πραγματικότητα.

Ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ να πάρει το πρωτάθλημα και στο φιλικό με την Καλλονή χάνει 3-1 στην Τούμπα. Τι σημαίνει αυτό; Οι παίκτες βήτα γραμμής, αυτοί του βάθους έδειξαν ότι δεν μπορούν. Απέτυχαν οι παίκτες του πάγκου.

Στο ματς με τον Παναιτωλικό ο Στέφενς κάνει αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα. Τίποτα. Που είναι οι λύσεις;

Ένας ΠΑΟΚ γυμνός. Χωρίς αποθήκη. Ο Μέγας Αλέξανδρος, ο πρώτος λοτζίστικ της Ιστορίας, πριν από κάθε εκστρατεία ήταν κάργα φορτωμένος από τις αναγκαίες προμήθειες. Για ό,τι ήθελε αντιμετωπίσει.

Διαβάστε ακόμα:

Τα χέρια του ΠΑΟΚ στο κεφάλι του