ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΤΟΝ ΜΙΤΣΕΛ Η ΚΛΗΡΩΣΗ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Ο Μίτσελ είναι προπονητής, άρα βλέπει τη δουλειά του μ’ άλλο μάτι, όχι όπως ο οπαδός και ο δημοσιογράφος. Είναι και επαγγελματίας ο Ισπανός.

Το μεροκάματό του και η καριέρα του εξαρτώνται από τη μπάλλα, που είναι στρογγυλή, όχι τετράγωνη. Και επειδή ο τύπος δεν είναι κορόϊδο, ούτε αγνοεί την αμφισβήτηση που τον έχει κυκλώσει τις τελευταίες εβδομάδες, σου λέω ότι έπαθε με την κλήρωση του τσάμπιονς ληγκ. Κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα. Σου λέει κάτι αυτό;

Ό,τι πιο χειρώτερο για τον Ισπανό που ο Ολυμπιακός απέφυγε τα μεγαθήρια και τις πριμαντόνες της Ευρώπης. Με ομάδες περιορισμένου ειδικού βάρους, μακρυά από τη βιτρίνα, η κλήρωση έβαλε τα δύσκολα στον ταυρομάχο. Δυο αντίπαλοι στα μέτρα της ομάδας του, Αντερλεχτ και Μπενιφίκα. Και η Παρί όχι το μεγάλο όνομα, με μαγνητισμό και αύρα που σε καθηλώνουν.

Προκρίνεται ο Ολυμπιακός; Μικρό το μερίδιο επιτυχίας για τον Μίτσελ. Αποκλείεται ο Ολυμπιακός; Μεγάλο το μερίδιο αποτυχίας του Ισπανού, αν θα μείνει στο λιμάνι μέχρι το τελευταίο ματς του ομίλου.

Δικαιολογημένα, πίσω από το χαμόγελο που φόρεσε, σκοτείνιασε το μυαλό του Μίτσελ Γκονζάλες, με την κλήρωση του τσάμπιονς ληγκ.