ΣΕΝΑΡΙΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

 

Στο ποδόσφαιρο απαγορεύεται η πρόβλεψη. Νόμος. Άγραφος. Κι ακριβώς επειδή το έργο στο γήπεδο είναι απρόβλεπτο, σε τούτο το ακλόνητο δεδομένο στηρίζεται το κουμάρι. Η βιομηχανία του ποδοσφαιρικού στοιχήματος. Πάμε παρακάτω.

Υπάρχουν, όμως, και οι εξαιρετικές περιπτώσεις. Οι σούπερ σπέσιαλ εξαιρέσεις. Όχι, ακόμα, δεν βγάζω από το συρτάρι τον γκουρού του στοιχήματος Γιώργο Παρασκευά, όπως έτσι τον χαρακτήρισε ο «ΦΙΛΑΘΛΟΣ» όταν τον πρωτοπαρουσίασε σα συνεργάτη του το ελληνικό κοινό. Πάμε παρακάτω. Πάμε στοίχημα.

Πουλάνε τα σχόλια και οι αναλύσεις μετά την κλήρωση. Γιατί; Επειδή ο κόσμος, όσα χρόνια κι αν τρώει στη μάπα το τόπι, έχει αδυναμία να αντιληφθεί την αλφαβήτα. Είπαμε. Δεν παίζει πρόβλεψη αξιόπιστη στη μπάλλα. Ποτέ.

Αφού, λοιπόν, σώνει και καλά κάποιοι ψοφάνε για προγνωστικά, να μιλήσει η μετεωρολογική σκέψη του αποδυτηριάκια. Έχουμε και λέμε. Πρώτο ματς με Παρί στο Καραϊσκάκη, ισόπαλο 0-0. Δεύτερο εκτός έδρας με Άντερλεχτ, νίκη 1-0 του Ολυμπιακού, ο οποίος στη συνέχεια θα υποστεί τέσσερις ήττες στον όμιλο. Έτσι τα βλέπω.

Διαβάστε ακόμα:

Σχόλια για τον Ολυμπιακό της Ευρώπης όχι της Ελλάδας