ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Ουδεμία ευθύνη έχει ο Αλαφούζος για το οικονομικό πατατράκ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Η ευθύνη του άρχισε να μετράει από την ημέρα που ανέλαβε το πηδάλιο του γίγαντα. Έτσι είναι. Με τα μέτρα τα ελληνικά ο Παναθηναϊκός είναι γίγαντας. Και η πιο αξιόπιστη αγωνιστικά ελληνική ομάδα διεθνώς. Αυτά δεν αγνοούνται.

Ο ίσκιος του Παναθηναϊκού είναι βαρύς. Με παπαρδέλες και εθελοντισμούς, να καθαρίσουμε τις παραλίες, την Λεωφόρο, δεν στέκεσαι με τίποτα.

Ο σύντροφος Παπανδρέου είπε Υπάρχουν λεφτά και κέρδισε τις εκλογές του 2009. Έτσι θαρρούσε ο George.Ότι μπορούσε να κυβερνήσει, διότι υπήρχε πακέτο στο δημόσιο ταμείο.
       
Γίνεται πρωθυπουργός ο γιος του αρχιαπατεώνα Ανδρέα και βλέπει ότι το ταμείο έχει αράχνες. Τι κάνει; Ο αρχοντόμαγκας. Μπορώ να κυβερνήσω και χωρίς ρευστό. Και πλακώνει τους φόρους. Και κάθε φορά, μέχρι και την τέταρτη φορά, είπε Είναι η τελευταία που βάζω φόρους, δεν θα υπάρξουν άλλα μέτρα. Και χωρίς να πασάρει ένα μανουλομάνουλο στον Ντομινίκ Στρος Καν αλυσοδένει την Ελλάδα στο ΔΝΤ.  

Ο Αλαφούζος. Ο Παναθηναϊκός. Μια στιγμή.

Δεν χρειάζεται σωτήρα η Ελλάδα. Το ίδιο και ο Παναθηναϊκός. Αυτά, ότι θα σώσω την χώρα, την ομάδα, τα λένε από τα μπαλκόνια στους λαούς των Καραγκιόζηδων. Όπως η Ελλάδα, έτσι και ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη από ανάπτυξη. Σιγά- σιγά. Τσούκου τσούκου. Για να βγει από το λάκο με τα κωλαδάκτυλα.

Μπορεί ο Αλαφούζος; Αν όχι, να αναλάβει άλλος. Στο φινάλε δεν είναι υποχρεωμένος, ούτε κάποιος τον εκβίασε να μπει μπροστά. Εκτός κι αν τη έχει δει Γιώργος Παπανδρέου.
        
Δεν θα είναι αξιόπιστος ο Αλαφούζος αν συνεχίζει να παραμένει ενώ βλέπει ότι δεν θα βγάλει την ΠΑΕ από το αδιέξοδο. Ότι επί θητείας του το χρέος μεγαλώνει. Ότι ο Παναθηναϊκός δεν ξαναγίνεται Παναθηναϊκός.

Ο Παπανδρέου έλεγε Υπάρχουν λεφτά. Ο Αλαφούζος είχε πει Δεν υπάρχουν λεφτά, αλλά υπάρχει ο Παναθηναϊκός λαός, δεν έχουμε ανάγκη κανέναν, έχω κάνει έρευνα, μελέτη, θα προχωρήσω με τη συσπείρωση όλων των Παναθηναϊκών. Προχωράει;