ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Δεν υπάρχει κανένας πόλεμος ΑΕΚ και Ολυμπιακού. Μην τρελλαθούμε. Καμμένα λάδια ο οπαδικός φανατισμός. Να πλακωθούν ποιοι με ποιους;

Οι αεκτζήδες στο ερασιτεχνικό, από χωρίον σε χωρίον. Οι γάβροι, χορτασμένοι από τίτλους, πεινασμένοι από μπάλλα της προκοπής, εντελώς ξενέρωτοι ψάχνονται να τσακωθούν μεταξύ τους. Προς το παρόν είναι στην αναμονή για ένα νέο γύρο κόντρα στον Μαρινάκη.

Απελπισία στους βάζελους. Καλά, εδώ είμαστε, στον Παναθηναϊκό αναμένονται μυθικά επεισόδια. Τερουργήματα. Άλλη φορά.

Και ξαφνικά πήρε φωτιά το Κορδελιό. Η σύγκρουση Μαρινάκη με Μελισσανίδη. Η πρόκληση της Βαγγέλας, δημοσίως και επισήμως, στον Τίγρη. Με απειλές στα ίσα. Τι συμβαίνει;

Ο Κόκκαλης παρέδωσε τον Ολυμπιακό στον Μαρινάκη, ο οποίος από το καλημέρα στο χώρο έγινε ο γιος του Πάρτα Όλα. Με τα χέρια στην τσέπη βολτάρει στο πρωτάθλημα που το έχει εξασφαλισμένο άνευ αντιπάλου. Πώς, λοιπόν, να αντέξει ο εφοπλιστής, όχι απλά την αμφισβήτηση της επικυριαρχίας του, αλλά του Μελισσανίδη την απειλή που στάζει πόνο.

Και λίγες σελίδες από το βιβλίο συμβάντων του Τίγρη στο παρασκήνιο της μπάλλας να γνωρίζει ο Μαρινάκης, είναι επόμενο να στείλει τα μηνύματα, τις πρώτες προειδοποιητικές, στον αυριανό αντίπαλο. Όταν, μάλιστα, ο Μελισσανίδης παίζει στο γήπεδο μέσα και σαν συνιδιοκτήτης του ΟΠΑΠ.