ΠΟΙΟΣ Ο ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗΣ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Όταν ο αποδυτηριάκιας λέει ότι δεν υπάρχει άνθρωπος να μεσολαβήσει για να τα φτιάξουν Μελισσανίδης και Μαρινάκης, εννοεί ότι δεν είναι δυνατή η παύση πυρός ανάμεσα στους δύο, ανοικτά πια, αντιπάλους. Με μία άλλη κουβέντα, υπάρχει πράγματι ο κατάλληλος άνθρωπος, ο πιο κατάλληλος στην περίπτωση, να επανέλθει η ειρήνη ανάμεσα σε Μαρινάκη και Μελισσανίδη, αλλά κι αυτός, ο ιδεώδης μεσολαβητής, θα αποτύγχανε

Μιλάμε για τον Γιώργο Σαλονίκη  (στη φωτό με Μαρινάκη). Τον επί Κόκκαλη αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακού, έμπιστο του μίστερ Intracom, και κουμανταδόρο στην ομάδα μπάσκετ την περίοδο Γιάννη Ιωαννίδη. Τον απόλυτα αποδεκτό από Μελισσανίδη, Μαρινάκη.

Μετρημένοι, και πολλούς λέω, στα δάκτυλα του ενός χεριού οι μοσχόμαγκες στην Αθήνα σαν τον Γιώργο Σαλονίκη. Ο ορισμός του αξιοσέβαστου απ’όλους τους παίκτες της νύχτας, των μπίζνες, της μπάλλας.

Είπαμε. Όχι απλά μάγκας, αλλά καταξιωμένος στην πρώτης γραμμής πινακοθήκη των μοσχόμαγκων. Λογοτιμήτης. Τουμπεκής. Ουδείς, και από αντιπάλους, από τα άλλα στρατόπεδα, διανοήθηκε να αμφισβητήσει την προσήλωση στον κώδικα του Γιώργου Σαλονίκη, σεσημασμένου γάβρου.

Δεν είναι κορόιδο ο Σαλονίκης. Μιλάνε τα σενάρια ζωής του. Γνωρίζει πολύ καλά τι είναι αυτό που χωρίζει Μαρινάκη, Μελισσανίδη, κυρίως ποιος ο χαρακτήρας τους. Που σημαίνει ότι θα είχε αποτυχία κάθε απόπειρα να πειθαρχούσε ο ένας από τους δύο στο κατεβάζουμε από την πλάτη το μπαζούκας.

Διαβάστε ακόμα:
Εκτίθεται ο Σαμαράς στην κόντρα Μαρινάκη-Μελισσανίδη