ΚΑΙ Ο «ΜΠΑΜΠΑΣ» ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΤΑΙ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Ο Ηρακλής θέλει να επιστρέψει. Ποιος Ηρακλής; Όχι, βέβαια, ο φίλος μου που τον κεράτωσε η γυναίκα του και θέλει να επιστρέψει σ’αυτήν. Δεν μιλάμε γι’αυτόν τον Ηρακλή. Αυτά είναι προσωπικά θέματα, άλλωστε.

Επόμενο να θέλει να επιστρέψει ο Ηρακλής. Και είχαμε αρχίσει να λέμε για την εκπαίδευση. Ότι είναι κάτι απαραίτητο και για τους μεγάλους. Λέμε ότι ο έτσι δεν έχει παιδεία. Γιατί; Επειδή δεν έχει εκπαιδευθεί. Υπάρχει το μέταλλο μέσα στη γη. Τι να το κάνεις αν δεν ξέρεις να το εκμεταλλευθείς.

Δύο πρωταθλήματα έχει μπροστά του ο Ηρακλής για να ανέβει στη σούπερ λίγκα, όχι ένα. Το κανονικό, δηλαδή το βασικό, έχει μετά και τα πλαίη-οφ. Άλλο πρωτάθλημα αυτό. Δύο όμιλοι των τεσσάρων ομάδων. Δεν σου δίνει κατ’ευθείαν την άνοδο το βασικό πρωτάθλημα.

Να, γιατί μιλάμε για εκπαίδευση. Να διεκδικήσεις το πλασάρισμα σε δύο πρωταθλήματα.

Με διαφορετικές συνθήκες, αγωνιστικές και εξωαγωνιστικές, και δεν βάζω στο λογαριασμό τις αλεπουδιές.

Δεν είναι εύκολο να διαχειρίζεσαι ομάδα, που στην πορεία της σαιζόν σου βγαίνουν άγνωστα σε σένα πράγματα. Ο Γκόγκιτς, ο πρώην του Ολυμπιακού, έχει πλούσιες εμπειρίες ποδοσφαιρικές, όχι προπονητικές. Μαθαίνει, θα μάθει ο Σέρβος. Κι αυτός εκπαιδεύεται.

Καλό ήταν που ο Ηρακλής αποκλείστηκε στο κύπελλο από τον Τύρναβο. Μην έχει πολλά στο κεφάλι του. Όλα για το πρωτάθλημα, για τα δύο πρωταθλήματα, που λέγαμε. Όλα για την άνοδο.

Διαβάστε ακόμα:
Εκπαίδευση χρειάζονται οι μικροί αλλά και οι μεγάλοι