"ΕΠΙΤΥΧΙΑ" ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΤΟ 4-1

ΠΗΓΗ: Intime
 

Η Γαλατά Σαράϊ δέχθηκε έξι, αλλά δεν θα πεις ότι της έκλεισε το σπίτι η Ρεάλ Μαδρίτης. Όπως δεν θα πεις, εκτός κι αν δεν έχεις επαφή με τον κόσμο της πραγματικότητας, ότι άλλαξε, ότι αλλάζει το ριζικό της τούρκικης ομάδας, στην περίπτωση που αυτή κέρδιζε την βασίλισσα, μάλιστα και με 6-1.

Ουδείς είναι σε θέση να αφαιρέσει το στέμμα και τη λαμπρότητα της βασίλισσας. Αυτό θα το κάνει μόνον για πλάκα ο γελωτοποιός της Αυλής.

Η Ρεάλ είναι αυτή που είναι. Και είναι κατασκεύασμα δεκαετιών, όχι μιας νύχτας με φεγγάρι. Το ίδιο η Μάντσεστερ, η Μίλαν, η Μπάγερν, η Μπαρτσελώνα. Το εκτόπισμα τους δεν θα το ορίσει ένα αποτέλεσμα, ένα πρωτάθλημα, ένα τσάμπιονς ληγκ.

Τριτοδεύτερος είναι στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός. Αυτός είναι. Κακώς, λοιπόν, βγήκε στο γήπεδο να παίξει σαν ίσος προς ίσον με την Παρί Σαιν Ζερμαίν, η οποία βέβαια θέλει ψωμιά ακόμα για να εξελιχθεί σε Μάντσεστερ και Μπάρτσα.

Πού πας, ωρέ Καραμήτρο; Το 4-1, που θα μπορούσε να ήταν αλά Γαλατά 6-1, δεν το «πέτυχε» η Παρί, που σίγουρα δεν είναι στα καλά της αυτή την εποχή, αλλά ο Ολυμπιακός.

Διαβάστε ακόμα:

Μήπως ο μπάρμαν τους έδωσε το καλύτερο ποτό