«ΚΟΛΛΗΤΗΡΙ» Ο ΠΑΟΚ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Ας το πούμε απότομα και από την αρχή. Αυτός ο ΠΑΟΚ, όπως τον είδαμε στο 2-1 επί της Σαχτιόρ, ομάδας έξω από το συνταγματικό τόξο του τεχνοκρατικού δυτικοευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, δεν είναι έτοιμος να ανταγωνιστεί στα ίσα τον Ολυμπιακό. Ένας ΠΑΟΚ, που στα τέσσερα ματς του πρωταθλήματος και στα πέντε της Ευρώπης, παρουσιάστηκε με διαφορετικές μάσκες από το καρναβάλι της Βενετίας. Ένας ΠΑΟΚ με άλλο πρόσωπο, πολυπρόσωπος.

Τίποτα δεν αποκλείεται. Το παιχνίδι δεν είναι χαμένο. Πολύ περισσότερο όταν ο Ολυμπιακός στο β’ ημίχρονο με την Παρί Σαιν Ζερμαίν κατέδειξε τον γνωστό εαυτό του. Ποιο είναι το «μυστικό» για να πετύχει το στόχο του ο ΠΑΟΚ;

Κατ’αρχήν να μπει στο ίδιο όχημα με τον Ολυμπιακό. Σήμερα, μακρυά από τα λόγια, ο ΠΑΟΚ είναι σ’άλλο βαγόνι, όχι στο ίδιο του τραίνου, μαζύ με τον Ολυμπιακό.

Βασικό. Αν στον ΠΑΟΚ το’χουν αποφασισμένο, όχι με το στόμα, να πάρουν το πρωτάθλημα, θα πρέπει να ξεχάσουν τον ΠΑΟΚ του παρόντος και του πρόσφατου παρελθόντος. Όλα θα γίνουν εύκολα και απλά αν ο ΠΑΟΚ δεν χάσει την επαφή με τον Ολυμπιακό. Να αισθάνεται τις μυρωδιές του Ολυμπιακού, από κοντά, από πίσω, από δίπλα του.

Ο ΠΑΟΚ σήμερα δεν είναι Παναθηναϊκός. Δηλαδή; Μην το ρίξει στις παράγκες, θα’ ναι παγίδα αυτοκαταστροφής. Θέλει πραγματικά πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ; Τότε να πιστέψει στον εαυτό του ότι θα το πάρει και με τη διαιτησία προσκείμενη στο άλλο στρατόπεδο. Αρκεί να μη χαθεί η βαθμολογική «επαφή» με τον Ολυμπιακό, ο οποίος προς το παρόν μακιγιάρει τα δικά του προβλήματα.