ΟΠΟΥ ΠΑΤΑΕΙ Η ΓΑΤΑ, ΠΟΙΟΣ ΤΙΓΡΗΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Ο Μελισσανίδης δεν ασκεί διοίκηση στην ΑΕΚ. Τι να προλάβει ο άνθρωπος; Αυτός είναι η μεγάλη δύναμη της ΑΕΚ. Η μεγάλη εγγύηση. Ακόμα, όμως, δεν έχει μπει στον μάχη του πρωταθλήματος. Και το πιθανότερο είναι για κάποιους μήνες να σταθεί μακρυά από το μαγγανοπήγαδο της Γ’ εθνικής. Προς το παρόν όπου πατάει η γάτα. Ποιος Τίγρης.
 
Και είναι επόμενο να λειτουργεί μία αποστασιακή επαφή του Μελισσανίδη με την ομάδα. Έχει να ασχοληθεί με τα χοντρά, γήπεδο κ.α. που δεν μπορεί κανείς άλλος να τα κουμαντάρει. Αυτό είναι το ένα. Το άλλο, ότι έπεσε με αλεξίπτωτο στην ΑΕΚ. Ας αφήσουμε τις πεζοδρομιακές κουβέντες, ότι μπούκαρε αφού πρώτα περίμενε να υποβιβαστεί η ομάδα.
 
Μέχρι και το προτελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος ούτε που σκεπτόταν ο Μελισσανίδης ότι θα επέστρεφε, μάλιστα τούτη την εποχή. Στην πραγματικότητα υποχρεώθηκε να επιστρατευθεί. Και ανέλαβε την ΑΕΚ, το μέγεθος ΑΕΚ, και θα θυμηθεί τον εαυτό του πριν 30 χρόνια, όπως όταν δρούσε στα υπόγεια του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής με τον Ιωνικό;
 
Όχι, βέβαια. Ύστερα είναι και οι διαπλανητικές του μπίζνες. Δεν είναι του Χάρβαρντ και του Κολούμπια, διοικεί κοκκινιώτικα την πολυεθνική AEGEAN, είναι από επάνω σε κάθε μεγάλοδιευθυντή του, δεν γίνεται τίποτα έξω από τον ορίζοντα του. Γι’αυτό, προς το παρόν έχει «αφήσει» την ΑΕΚ, το αγωνιστικό κομμάτι της, στα χέρια των κυρίων που έχουν ταυτιστεί με τη φανέλλα της.