ΕΧΕΙ ΣΤΑΝΤΑΡ ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Πρέπει να του παραγουστάρει του Μάκη Ψωμιάδη αυτή η φωτογραφία με το μακρύ μαλλί αλά ροκ σταρ ο δικός σου και το γυαλικό, τη χαλαρή γραβάτα, τη στιγμή που «τον πάνε» στο δικαστήριο. Δεν έχω άλλη εξήγηση. Δηλαδή;

Επειδή η δίκη για τα στημένα όλο γίνεται αλλά δεν γίνεται, και ο Μάκης πάει κι έρχεται από τη φυλακή στο δικαστήριο και από το δικαστήριο στη φυλακή, δηλαδή τον πάνε, τον συνοδεύουν και τον φέρνουν, μην κατά λάθος τον χάσουν και τους φύγει, όπως την άλλη φορά, για τα Σκόπια μερηά, γι’αυτό το σχετικό ρεπορτάζ στα ΜΜΕ έχει καταντήσει ρουτίνα. Φαίνεται, λοιπόν, ότι ο Μάκης ζήτησε η φωτογραφία του που συνοδεύει το ρεπορτάζ να είναι αυτή, με το μουστάκι μαντέκα και το σχεδόν κοτσιδάτο και μπουκλάτο μαλλί.

Όσο για τη δίκη για τα στημένα ματς, εδώ και 27 μήνες, πάει από αναβολή σε αναβολή και από παράταση σε παράταση. Το πιο κουφό άλλο είναι. Να είναι στο εδώλιο οι ένοχοι, να είχαν πράγματι συμμετοχή στα στημένα ματς, αλλά το δικαστήριο να αδυνατεί να στηρίξει καταδικαστική απόφαση. Λέμε τώρα.

Την Παρασκευή ξανά ο Ψωμιάδης, στο δικαστήριο, κατηγορούμενος με την ίδια κόμμωση. Να σου πω ποιος φυλακισμένος στον Κορυδαλλό του κάνει την κομμώτρια.