ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΜΕ ΚΟΣΜΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Εγώ αν ήμουν Μαρινάκης, θα ξηγιόμουνα ως εξής. Θα έλεγα ότι ο Ολυμπιακός είναι εναντίον της βίας, ότι ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να τιμωρηθεί, όχι με 2-3 αγωνιστικές χωρίς κόσμο, αλλά 12-14, μετά απ’όσα απαράδεκτα έγιναν με τον ΟΦΗ. Για να μη λένε, όμως, ότι ο Ολυμπιακός θα οφεληθεί από την ποινή, ζητάμε κατ’εξαίρεσιν το ματς, δεν το λέω ντέρμπυ, διότι πια δεν είμαστε ίσα και όμοια με τον Παναθηναϊκό, να το κάνουμε κανονικά στη Λεωφόρο. Την ποινή του ο Παναθηναϊκός να την εκτίσει μ’άλλες ομάδες, όχι μ’εμάς.

Αν δεν θέλει να τα πει ο ίδιος ο Μαρινάκης ας βάλει τον Βρέντζο, τον αδελφό του τενίστα. Πού κολλάει αυτό;

Πατέρας Μαρινάκης και πατέρας Βρέντζος, σήμερα 77 χρόνών, ήταν κολλητάρια στο Ηράκλειο. ΟΦΗ μέχρι θάνατο ο δικηγόρος Βρέντζος, ολυμπιακάρα ο μακαρίτης Μιλτιάδης, πατέρας του Βαγγέλη, «έχυναν» καμπάνες για τις εκκλησίες μαζύ με τον αδελφό του. Ήρθαν στον Πειραιά, και από καλουπατζήδες σε ναυαγωεπισκευαστική μονάδα, έβγαλαν δύο παπόρια, όσο ο Βαγγέλης με τον Νίκο Πατέρα βολτάριζαν στο Λονδίνο.

Χοντρούλης αλλά δυνατός στο τένις ο ένας γιος Βρέντζος, φανατικός αεκτζής, ο άλλος έγινε διευθύνων σύμβουλος στην ΠΑΕ Ολυμπιακός. Αυτός, λοιπόν, να τα πει. «Να τιμωρηθεί ο Παναθηναϊκός, όχι και να απειλούμεθα στα γήπεδα, όχι πρώτα να θρηνήσουμε νεκρό, όμως ο Ολυμπιακός θέλει να παίξει στη Λεωφόρο με κόσμο».