ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ…

ΠΗΓΗ: Intime
 

Η γκέλα είναι γκέλα. Και η γκέλα τον κρατάει πίσω τον ΠΑΟΚ. Το χειρώτερο σου σκαλίζει μνήμες εφιαλτικές. Σου θυμίζει ότι δεν έχουν αλλάξει και πολλά στα γονίδια της ομάδας. Μία ζωή ο ΠΑΟΚ σε δεύτερο πλάνο. Και συμβιβασμένος σε θέση εκτός μάχης πρωταθλήματος.

Κάποιος πρέπει να τα πει. Ξεκινάει για πρωταθλητισμό ο ΠΑΟΚ, με αντίπαλο μονάχα έναν Ολυμπιακό, που όπως δείχνει δεν το έχει σε τίποτα να «ξεχάσει» δύο πόντους σε κάποιο ματς. Και ο ΠΑΟΚ δεν κερδίζει τον ΟΦΗ.

Όπως μία ζωή έκανε γκέλες όταν έπαιζε μακρυά από την Τούμπα. Σε Ριζούπολη και Νέα Σμύρνη, σε Αιγάλεω και με Εθνικό στο Καραϊσκάκη. Με Ιωνικούς, Καλαμάτες, Παναχαϊκές.

Γιατί να μην κερδίσει τον ΟΦΗ ο ΠΑΟΚ; Σα να το πάλεψε το ματς, όμως εγώ θα πω ότι του λείπει η ψυχολογία του δεν φεύγω από το γήπεδο χωρίς τη νίκη.

Μη το λησμονούμε. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα κλικ πιο κάτω από τον Ολυμπιακό. Που σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός μπορεί πιο εύκολα να ρεφάρει μία γκέλα. Ο ΠΑΟΚ με το 1-1 στο κωλογήπεδο που έπαιξε απομακρύνθηκε πάλι βαθμολογικά από την κορυφή. Και δίνει το μήνυμα ότι είναι ευάλωτος, προσιτός και σ’άλλες, αδικαιολόγητες για ομάδα που κυνηγάει την κούπα, απώλειες.